Disponibilizări la Consiliul Judeţean Teleorman. 63 de angajaţi de la Direcţia Generală de Pază ar urma să primească notificări luna viitoare

Disponibilizări la Consiliul Judeţean Teleorman. 63 de angajaţi de la Direcţia Generală de Pază ar urma să primească notificări luna viitoare

Angajaţi ar urma să primească notificări luna viitoare

Angajaţii  Direcţiei Generale de Pază a judeţului Teleorman, instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Judeţean Teleorman, sunt la un pas de a-şi pierde locurile de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

  Pe lista unităţilor în care se vor face concedieri colective în următoarea perioadă, în Teleorman, apare şi Consiliul Judeţean Teleorman, motivul fiind concedierea a 63 de angajaţi de la respectiva direcţie.
 
Contactat telefonic, preşedintele CJ Teleorman, Adrian Gâdea a confirmat situaţia: ”La Direcţia de Pază sunt nişte probleme. Se încearcă găsirea unor soluţii”.
 
Directia Generala de Paza a judetului Teleorman este institutie publica cu personalitate juridica si finantare integrala din venituri extrabugetare, care s-a înfiintat prin reorganizarea Corpului Gardienilor Publici Teleorman .
 
Directia  are ca obiect principal de activitate asigurarea pazei obiectivelor de interes judetean, situate pe raza judetului Teleorman, care nu au asigurata paza cu jandarmi sau politisti conform actelor normative in vigoare. În obiectl de activitate al Direcţiei mai intră : însotirea si protectia transporturilor de bunuri si valori, participarea la apararea ordinii si linistii publice, prevenirea si combaterea infractiunilor si altor fapte ilicite, in conditiile legii, formator agenti paza, monitorizare si interventie prin Dispeceratul de zona , serviciul de protectie specializata a persoanei, garda de corp.
 
Potrivit adresei venite de la Ministerul Muncii care atestă concedierile, angajaţii ar urma să primească deciziile de concediere în data de 13 iunie 2016.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările