Diplome pentru oamenii ce fac voluntariat la pompierii din Teleorman. „Atitudinea voastră ar trebui să fie un îndemn pentru ceilalţi“

Diplome
pentru oamenii ce fac voluntariat la pompierii din Teleorman.
„Atitudinea
voastră ar trebui să fie un îndemn pentru ceilalţi“

O parte dintre voluntarii ISU Teleorman  FOTO: ISU Teleorman

De Ziua Internaţională a Voluntariatului, pompierii din Teleorman au acordat diplome celor 12 oameni ce salvează vieţi ca voluntari. De doi ani, ISU Teleorman organizează programul de voluntariat „Salvator din pasiune”.

Ştiri pe aceeaşi temă

La intervenţiile pompierilor din Teleorman participă şi 12 voluntari special antrenaţi. De Ziua Internaţională a Voluntariatului, miercuri, 5 decembrie, cei 12 voluntari au primit o răsplată simbolică din partea comandantului ISU Teleorman, Marius Stancu.

„Ca semn de preţuire pentru tot ceea ce faceţi pentru societate vă ofer o diplomă de excelenţă din partea unităţii noastre. Cred că ceea ce faceţi dumneavoastră ar trebui să se întâmple la o scară mult mai mare pentru că e ceva de viitor, iar statul român şi societatea are nevoie de dumneavoastră mai mult decât orice altceva. Cred că atitudinea dumneavoastră e de lăudat şi ar trebui să fie un îndemn pentru ceilalţi”, a afirmat colonelul Stancu, potrivit paginii de Facebook al pompierilor teleormăneni.

Cunoştinţele voluntarilor, dobândite în urma a zeci de ore de teorie şi practică, au fost testate, iar apoi li s-au dat atribuţii pe autospeciale, alături de pompieri. Cei 12 s-au implicat şi în acţiuni precum promovarea unor campanii a pompierilor sau participarea la activităţi de instruire şi educare a populaţiei.

„Voluntariatul înseamnă şi o dezvoltare a spiritului civic, a încrederii şi mai înseamnă să fii de ajutor celor apropiaţi“, apreciază Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al pompierilor din Teleorman.

Mai puteţi citi:

FOTO Căţeluşa din Teleorman care ajunge unde pompierii nu pot

Salvator şi-n timpul liber, în Teleorman: „Nu se duce niciodată un pompier cu ditamai hardughia de 28 de tone să bea o cafea. Hai să-l lăsăm să treacă!“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările