Deşeuri medicale aruncate pe un câmp. Poliţia face verificări la firma responsabilă de colectarea şi eliminarea acestora

Deşeuri medicale aruncate pe un câmp. Poliţia face verificări la firma responsabilă de colectarea şi eliminarea acestora

FOTO: Arhiva Adevărul

Groapa în care se aflau deşeurile medicale are 50 de metri pătraţi şi o adâncime de 3 metri. Poliţia a identificat firma care se ocupă de preluarea şi transportul unor astfel de deşeuri.

Poliţiştii din cadrul IPJ Teleorman au descoperit în extravilanul satului Slăveşti, în vecinătatea râului Teleorman, într-o groapă cu suprafaţa de aproximativ  50 de metri pătraţi şi adâncimea de circa 3 metri, deşeuri medicale ambalate în recipiente de colectare (saci, bidoane, cutii de carton/plastic).

„În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, privind săvârşirea infracţiunii de neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfăşurarea activităţii de colectare, tratare, transport şi eliminare a deşeurilor periculoase”, transmite IPJ Teleorman.

În urma cercetărilor şi activităţilor informativ-operative, poliţiştii au identificat societatea responsabilă cu colectarea şi transportul în vederea eliminării în condiţii ecologice a deşeurilor medicale, societate cu sediul în municipiul Alexandria şi punct de lucru în comuna Tătărăştii de Jos, sat Udupu.

Pe aceeaşi temă:

Bărbat de 34 de ani, mort într-un accident rutier. S-a răsturnat cu maşina şi a izbit un copac


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: