Concurs de Zărezean: Se caută cel mai bun vin de pe plaiurile alexăndrene

Concurs de Zărezean: Se caută cel mai bun vin de pe plaiurile alexăndrene

Foto arhiva

Producătorii autohtoni de vin sunt invitaţi la concurs. Ca în fiecare an, de Zărezean, municipalitatea organizează concursul ” Cel mai bun vin alb/roşu de pe plaiuri alexăndrene”. Sunt puse în joc premii atractive.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primaria Municipiului Alexandria şi Consiliul Local al Municipiului Alexandria  organizează  în data de 30 ianuarie 2014, concursul „Cel mai bun vin alb/roşu de pe plaiurile alexandrene”. 
Competiţia se va desfăşura la Clubul Pensionarilor din Casa de Cultură. La concurs se pot înscrie doar locuitorii Municipiului Alexandria cu vinuri de producţie proprie şi vie pe rod în oraş. Concurenţii vor trebui să completeze o fişă de înscriere şi o declaraţie pe propria răspundere privind existanţa viei pe teritorului oraşului. Vinul înscris în concurs va fi depus într-un recipient de sticlă cu capacitatea de doi litri. 
De asemenea, la înscriere, concurenţii vor depune copie după actul de identitate care să ateste domiciliul. Primăria Alexandria, organizatorul competiţiei, îşi rezervă dreptul de a îi descalifica pe cei care se înscriu în baza unor declaraţii false. Înscrierile au început de astăzi , la Clubul Pensionarilor, şi vor fi deschise până pe data de 30 ianuarie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările