Cele mai trăsnite jucării sexuale vândute online în România. Cum funcţionează maşinile de sex sub formă de canapele

Cele mai trăsnite jucării sexuale vândute online în România. Cum funcţionează maşinile de sex sub formă de canapele

În magazine online de tip sex-shop cele mai exotice şi mai scumpe produse compercializate sunt maşinile de sex. Sub formă de valiză portabilă, canapea sau fotoliu, maşinile de sex considerate ultimele inovaţii în materie de jucării sexuale. Preţul unei maşini poate ajunge şi la 3.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Românii nu mai sunt deloc pudici în dormitor. O demonstrează explozia de magazine online de tip sex-shop pentru utilizatorii români de internet, semn că afacerea cu tentă erotică este una care câştigă teren şi în România. Dacă în sex-shop-urile de pe bulevarde încă se mai intră cu sfială, în mediul online comenzile curg fără sfială. Printre cei mai fideli clienţi ai magazinelor online care vând plăcere se numără bărbaţii cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani.
 
Potrivit statisticilor online, bărbaţii efectuează peste 60% dintre comenzi. Restul comenzilor sunt făcute de doamne aflate în căutare de plăcere. Pentru doamne ultima inovaţie în materie de jucărie sexuală, prezentă în aproape toate magazinele sex-shop, este maşina de sex. Deşi nu se află în topul celor mai vândute produse din magazinele erotice, din cauza preţului piperat, maşinile de sex sunt cele mai complexe şi exotice jucării sexuale. 
 
”Preţul nu este mic. O maşinărie complexă se vinde chiar şi cu 2.000-3.000 de lei, în funcţie de capacitate şi accesorii. Cele mai ieftine sunt la bază vibratoare cu diverse suporturi complexe. Cele mai scumpe sunt mai complexe decât un vibrator clasic”, spune George I, reprezentantul unui sex-shop online care pune la dispoziţia clienţilor şi căsuţă de chat pentru clarificarea oricăror nelămuriri legate de produsele vândute.
 
”Maşina de sex este un hibrid între o jucarie sexuala şi un balansoar foarte confortabil. Realizat dintr-un material inoxidabil si captusit cu un material fin, Lover Rider iti ofera cele mai nebanuite placeri” se arată în  prezentarea celui mai scump aparat vândut în sex-shopurile din România. Maşina de sex vine la pachet cu bonusuri precum peruci, vibratoare sau lubrifianţi.
 
Maşina de sex canapea
 
”Maşina de sex Casablana”, sub formă de canapea gonflabilă, poate părea, la prima vedere, o glumă. În realitate însă produsul există şi se vinde cu 1.300 de lei în magazinele erotice on line. ”Maşină de Sex Casablanca este o inovaţie excepţională în materie de confort şi plăcere! Plină de romantism, atracţie şi aventură, acoperită total de o catifea roşie pasională, Maşină de Sex Casablanca, are ataşate manşete ce permite fixarea încheieturilor de la mâini şi gleznelor, iar dumneavoastră veţi fi la milă acestei maşini!”, este prezentarea făcută de administratorii pagini ciudatei maşinării.
 
Şi denumirea de ”Fotoliu Fetish cu Cătuşe” poate stârni, la prima vedere, amuzament. În realitate însă produsul există şi se vinde cu succes pe internet datorită preţului un pic mai accesibil decât în cazul altor maşinării. Cu 160 de lei, amatorii de plăceri pot achiziţionafotoliul accesoriu gonflabil, deosebit de elegant, comod, din vinil, ce este destinat jocurilor Fetish, prevăzut cu cătuşe cu velcro cu eliberare rapidă”.  
Maşini de sex portabile
 
Maşinile de sex portabile, ascunse în valize şi dotate cu vibratoare şi dildouri sunt cele mai scumpe jucării erotice vândute pe site-urile de profil. ”Este partenerul ideal al oricărei femei, atunci cînd călătoreşte, “maşină de făcut sex” este discretă şi arată exact orice altă geantă de mînă, cu dimensiunile sale de 39 cm lungime şi 18 cm lăţime”,  este prezentarea făcută produsului în magazine.
 
Confecţionată din piele, sub forma unei genţi cochete, maşina conţine dildoul confecţionat din PVC şi funcţionează conectată la o sursă de energie electrică. Maşinăria se vinde cu 2.500-3.000 de lei. în majoritatea magazinelor online de profil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările