Cele 55 de apartamente ANL de pe şoseaua Turnu Măgurele vor fi repartizate abia în aprilie

Cele 55 de apartamente ANL de pe şoseaua Turnu Măgurele vor fi repartizate abia în aprilie

Foto arhivă

Octombrie 2014 a fost termenul de finalizare pentru cele 55 de apartamente ANL care se ridică în Alexandria, pe şoseaua Turnu Măgurele. Apartamentele vor fi recepţionate cu întârziere, la finalul lunii aprilie,după cum a anunţat primarul Alexandriei.

 Termenul nu a fost respectat, iar la data expirării acestuia autorităţile locale care au în grijă investiţia, nu au făcut publică o explicaţie pentru întârziere. Fiind campanie electorală pentru prezidenţiale, o justificare, fie ea şi întemeiată, n-ar fi fost în ton cu valul de promisiuni electorale. Mult mai comunicativă a devenit municipalitatea, prin gura edilului-şef, Victor Drăguşin, după alegeri. Cel puţin virtual.

Primarul Alexandriei a anunţat ieri, pe pagina sa de Facebook, că cele 55 de apartamente vor fi recepţionate abia la primăvară, în luna aprilie

” Dragi tineri, Am convocat o întîlnire la ANL Bucureşti la care a participat si constructorul celor 55 ap ANL, care aveau ca termen de finalizare: oct 2014. Nu intru in detalii, pentru a nu va zăpăci, dar am semnat un protocol prin care am convenit ca termen de repartizare : finele luni Aprilie 2015.Doamne ajuta!”, a postat primarul pe reţeaua de socializare. Potrivit celor postate de primar, vina pentru întârziere ar aparţine firmei care trebuia să facă liftul :” Acarul Păun a fost pina la urma.....firma care trebuia sa facă liftul! Trăiască România si legile ei!”.

Pe marginea anunţului legat de recepţionarea celor 55 de apartamente ANL în luna aprilie, primarul aminteşte şi restul obiectivelor aflate deja în lucru sau doar în plan, prin care municipalitatea intenţionează să vină în sprijinul tinerilor care au nevoie de case.  ”Au început încă 35 ap tot in PECO, vor fi licitate încă 70 ap la care avem proiectul depus, tot acolo, 32 ap pentru cadre medicale in blocul ruina de vis a vis de SRI si 16 case ANL cu credit ipotecar la unitatea militară. 

Toate aceste locuinţe sunt certitudini, se afla in diferite stadii de licitaţii si vor fi făcute pentru cetăţeni Alexandriei!  Este normal sa va informez ca am primit tot sprijinul legal din partea angajaţilor Ministerului Dezvoltări condus de Liviu Dragnea”, a mai  amintit primarul Alexandriei, în postarea anunţ de pe Facebook.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: