Ce le-a cerut oficial Dragnea social-democraţilor din Teleorman, pentru a câştiga alegerile: mai puţine afişe, mai mult teren pe la porţile oamenilor

Ce le-a cerut oficial Dragnea social-democraţilor din Teleorman, pentru a câştiga alegerile: mai puţine afişe, mai mult teren pe la porţile oamenilor

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, vrea ca social-democraţii care se vor bate pentru voturile electoratului la scrutinul din 5 iunie să meargă direct la uşile oamenilor în campania electorală. Mai puţine bannere şi afişe, mai mult teren, a fost mesajul transmis candidaţilor PSD de preşedintele partidului, cu prilejul lansării de candidaţi din Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat în Teleorman, judeţul său de reşedinţă, preşedintele PSD Liviu Dragnea, condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul ”Referendumul”, a participat la lansarea candidaţilor social-democraţi pentru alegerile din iunie, pentru prima dată doar în postura de lider şi fără drept de a candida.
 
Condamnat de prima instanţă în dosarul ”Fraudă la referendum” şi în aşteptarea deciziei finale a magistraţilor din data de 22 aprilie, Dragnea a recunosc, nostalgic, că prezenţa în Teleorman îi aminteşte de perioada în care se afla în postura de candidat în judeţ. El a ţinut să le împărtăşească colegilor social-democraţi câteva dintre principiile după care şi-a derulat el însuşi campaniile electorale. 
 
”Să nu uitaţi câteva dintre principiile care ne-au condus tot timpul, câtă vreme am fost preşedintele vostru. Cel mai important este că nu candidaţi nici pentru voi, nici pentru partid, candidaţi pentru oamenii pe care vreţi să îi reprezentaţi. Al doilea principiu important: să nu minţiţi şi să nu puneţi în programele dumneavoastră obiective de care nu sunteţi siguri că se pot realiza. Să nu ne arate lumea cu degetul că am fost mincinoşi şi am promis marea cu sarea şi nu am făcut nimic”, a mai spus Dragnea.
 
”Nu mă interesează câte afişe faceţi”
 
 Mai puţine afişe şi pliante, mai mult teren în mijlocul oamenilor. Acesta a fost mesajul transmis de liderul social democraţilor, Liviu Dragnea, cu prilejul lansării candidaţilor la alegerile locale din iunie. ”Nu mă interesează câte afişe faceţi, câte bannere, câte pliante. Sunt bune că vă cunosc oameni pe cei care nu sunteţi cunoscuţi  Cel mai mult mă interesează să discutaţi direct cu omul la el acasă, în faţa porţii sau în faţa scării de bloc. Omul vrea să aibă garanţia că ţi-a spus şi el care este problema lui”, a mai spus Dragnea. 
 
Liderul PSD le-a cerut să meargă în mijlocul alegătorilor nu doar candidaţilor de primari, ci şi celor de pe listele de consilieri locali şi judeţeni, indiferent cât de elibigil este locul ocupat.
 
Dragnea a cerut mai multe femei pe lista de consilieri
 
În Teleorman, Dragnea a recunoscut că şi-a spus cuvântul asupra listei de consilieri judeţeni din judeţul său de baştină, pe care n-a acceptat-o în varianta iniţială pe motiv că pe listă de regăseau doar două femei şi prea puţini tineri. ”Recunosc eu i-am cerut domnului Adrian Gâdea (n.r. preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman) să amâne luarea deciziei în Comitetul Executiv şi să se decidă în Biroul Permanent Judeţean privind lista de consilieri judeţeni pentru că erau prea puţine femei pe listă: doar două. De asemenea, prea puţini tineri. Eu nu cred că e firesc să se întâmple aşa ceva”, a spus Dragnea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările