Bucăţi de carne de porc şi resturi alimentare aruncate pe şosea. Veterinarii din Teleorman: „Noi nu am găsit nimic“

Bucăţi de carne de porc şi
resturi alimentare aruncate pe şosea. Veterinarii din Teleorman: „Noi
nu am găsit nimic“

Imagine publicată pe facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0

Fotografii cu bucăţi de carne de porc şi resturi alimentare aruncate pe o şosea din Teleorman au fost publicate pe contul de Facebook al unui grup public din judeţ. Cei ce au postat imaginile susţin că au fost surprinse la intersecţia drumului european cu centura oraşului Alexandria. Veterinarii afirmă că au verificat marţi, 4 decembrie, locul indicat şi nu au găsit nimic.

Imagini cu bucăţi de carne de porc şi cu resturi alimentare pe o şosea au fost publicate de un grup public din Teleorman, numit Alexandria, Teleorman, România 2.0, luni, 4 decembrie.

„Programul «cornul şi laptele» este înlocuit cu «porcul şi laptele» la Alexandria. Imagini surprinse la intersecţia drumului european care leagă Alexandria de Bucureşti cu centura Alexandria. Cine a pierdut porcul, să vină să ridice hălcile!“, se arată în postare.

Zona indicată este una intens circulată de şoferi. Ieri şi nici azi, până la ora scrierii acestei ştiri, nu s-a depus nicio plângere la IPJ Teleorman, nici la DSVSA Teleorman.

Purtătorul de cuvânt al DSVSA Teleorman, medicul Viorel Tudor, a declarat că azi nu a găsit nimic la faţa locului şi susţine că zona indicată în imagini nu ar fi în preajma oraşului Alexandria:

„Nu e nimic, nici măcar o pungă. De acolo venim. Suntem patru medici. De acolo venim, vreau să-i raportez directorului, nu e absolut nimic. (...) Am făcut toată Alexandria. (…) Postarea este de ieri. (…) Nu e niciun mijloc de identificare cu Alexandria. Pe tronsonul de la Alexandria şi până la Craiova sunt multe porţiuni de drum asemănătoare. Nu e niciun element de modificare, multe scuaruri, multe sensuri giratorii. Noi nu am găsit nimic“. 

Mai puteţi citi:

Pesta din Teleorman a închis un drum în Olt. Poliţia anunţă care sunt variantele pentru şoferi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: