ANI a mai găsit un primar incompatibil în Teleorman

ANI a mai găsit un primar incompatibil în Teleorman

Foto arhiva

Agenţia Naţională de Integritate a mai găsit un primar incompatibil în Teleorman. Marius Şună, edilul din Salcia, s-a aflat în stare de incompatibilitate anul trecut, când a deţinut, pe lângă funcţia publică, şi calitatea de comerciant.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul localităţii Salcia, Marius Şună a fost găsit în stare de incompatibilitate de către Agenţia Naţională de Integritate. După ce în urmă cu două zile ANI a emis un comunicat în care constată starea de incompatibilitate în cazul a 16 aleşi locali din Teleorman, astăzi, a revenit cu un comunicat care vizează alţi 14 foşti sau actuali aleşi din mai multe judeţe. Printre aceştia se numără şi edilul din Salcia, Şună Marius. În comunicatul emis astăzi, referitor la primarul din Salcia, ANI precizează: ”S-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 17 iunie 2008 – 26 martie 2012, întrucât a deţinut, simultan, funcţia de Primar al Comunei Salcia, Jud. Teleorman, şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul întreprinderii familiale ŞUNĂ ÎNTREPRINDERE FAMILIALĂ”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările