Angajaţii unui magazin, bătuţi de oamenii clanului Marmureaua. Patronul nu-şi plătise taxa de protecţie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Captură video
Captură video

Trei oameni au fost bătuţi de membri clanului Marmureaua. Doi dintre aceştia au ajuns la spital pentru aprimi îngrijiri medicale. poliţia a anunţat că investighează cazul.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 16 iunie, în comuna Drăgăneşti Vlaşca, judeţul Teleorman.

Imaginile violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului. Angajaţii au fost bătuţi de mai mulţi indivizi care ar face parte din clanul Marmureaua, spun cei de la Total Impact. Motivul ar fi o taxă de protecţie pe care patronul magazinului nu a achitat-o.

Aceeiaşi jurnalişti au publicat şi imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.  membri ai "clanului Marmureaua", chiar în faţa pescăriei situată în centru, în zona pieţii din localitate.

Oamenii din zonă îi cunosc pe indivizii violenţi, arată sursa citată. Se tem pentru viaţa lor, aşa că de cele mai multe ori nu depun plângere sau renunţă la ea.

De data aceasta Poliţia a fost sesizată.  „La data de 16 iunie a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Vităneşti au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 de către un bărbat din comuna Drăgăneşti-Vlaşca despre faptul că a fost agresat.

Din verificările efectuate de către poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului a reieşit faptul că apelantul şi alte două persoane, bărbaţi, ar fi fost agresate fizic de către doi bărbaţi pe care îi cunosc. În urma altercaţiei două persoane au necesitat îngrijiri medicale, sens în care au fost transportate la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a întregii situaţii de fapt", transmite IPJ Teleorman.

VIDEO: Imagini cu impact emoţional. Sursa: Total Impact

Citeşte şi:

Fetiţa de 7 ani, la un pas de moarte pentru că s-a strâns de gât cu o bridă. Un poliţist a salvat-o cu un obiect banal

Teleormanul din cărţi. Zaharia Stancu, Marin Preda şi Constantin Noica şi-au găsit loc la muzeul judeţului natal

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite