Ambasadorul SUA în România a donat cărţi în Teleorman: „Acolo unde presa este liberă şi toată lumea poate să citească, totul este în siguranţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, la Alexandria  FOTO: Facebook Ambasada SUA în Bucureşti
Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, la Alexandria  FOTO: Facebook Ambasada SUA în Bucureşti

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a donat vineri, 22 februarie, cărţi Bibliotecii Judeţene ”Marin Preda” din Alexandria, Teleorman.

Ambasadorul SUA în România, Hans Klemm, a oferit vineri, 22 februarie, cărţi Bibliotecii Judeţene „Marin Preda“ din Alexandria, Teleorman. Despre moment se aminteşte pe contul de Facebook al Ambasadei SUA în Bucureşti. 

Potrivit sursei citate, la Alexandria, Hans Klemm a vorbit despre improtanţa cărţilor pentru democraţiei unei ţări şi l-a citat pe preşedintele american Thomas Jefferson: „Acolo unde presa este liberă şi toată lumea poate să citească, totul este în siguranţă“. Mesajul este însoţit de câteva imagini.

Despre aceeaşi vizită aminteşte şi primarul Alexandriei pe Facebook. Mesajul postat de acesta este: „O vizită care ne onorează. Sosit astăzi la Alexandria pentru a realiza o importantă donaţie de carte la Biblioteca Judeţeană “Marin Preda”, domnul Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România ne-a făcut deosebita onoare de a participa la o serie de discuţii despre bunele relaţii de colaborare dintre România şi SUA“.

Mai puteţi citi:

Hans Klemm, ambasadorul SUA, despre amnistie şi graţiere: „Statele Unite urmăresc chestiunea cu mare atenţie”

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite