Alt târg de vânzări maşini în faţa Casei de Cultură

Alt târg de vânzări maşini în faţa Casei de Cultură

Parcarea din faţa Casei de Cultură a fost transformată în târg de vânzări maşini

  Un alt târg ad-hoc de vânzări de maşini a apărut în ultimul timp, în parcarea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria.

Ştiri pe aceeaşi temă

   Proprietarii de automobile, care vor să le vândă transformă parcările din buricul oraşului, în târguri ad-hoc. După ce, parcarea de la Finanţe şi cea de lângă bazar, de pe strada Cofederaţiei, erau pline de maşini, care aveau afişate în geam „de vânzare”, zilele acestea, comercianţii au ales un alt loc, unde să-şi expună maşinile spre vânzare. Chiar în apropiere de strada Dunării, în parcarea din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din oraş, trotuarul este ocupat cu automobile care au în geam afişe cu numere de telefon.
   Proprietarii maşinilor de vânzare sunt de negăsit
Deşi poliţia comunitară a întreprins numeroase acţiuni în zonă, pentru depistarea şi amendarea acestora, vânzătorii nu prea sunt de găsit. Şi chiar dacă sunt sancţionaţi şi rugaţi să îşi ridice maşinile, proprietarii revin după câteva zile în acelaşi loc. „Noi întreprindem acţiuni mereu în zonele acestea, dar îi depistăm foarte greu. Îi contactăm telefonic, îi chemăm să îşi ia maşinile şi în sancţionăm, dar întâmpinăm şi greutăţi. Unii ne spun că sunt în trecere şi chiar dacă au afişul în geam, au treabă în zonă şi au parcat acolo, alţii nu vin deloc”, ne-a spus Eugen Hainangiu, şeful Poliţiei Comunitare Alexandria.
   11 amenzi aplicate de la începutul anului
Ca o noutate, începând din 2011, pentru a desfiinţa aceste târguri ad-hoc, Consiliul Local al Alexandriei a mărit cuantumul amenzii, de la 25 de lei la 500 de lei, dar nici aşa, micii întreprinzători nu s-au speriat. „Anul acesta am dat 11 amenzi la persoanele fizice. Ba, mai mult, începând de anul acesta, amnezile au crescut, de la 25 de lei la 500 de lei, pentru persoanele fizice”, a mai spus Hainangiu.

  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările