Alexandria are un nou primar

Alexandria are un nou primar

El este noul primar al Alexandriei

Primarul Alexandriei, Victor Draguşin a fost înlocuit din funcţie. Noul primar al Alexandriei este Emanuel Nedelea. Acesta şi-a intrat imediat în atribuţii şi încă de la numire a convocat o şedinţă la care au participat şefii compartimentelor din aparatul propriu al primarului.

Cu mai puţin de o săptămână înaintea alegerilor locale, primarul Alexandriei, Victor Drăguşin a fost schimbat din funcţie. Locul acestuia a fost luat de independentul, Emanuel Nedelea. Din păcate pentru noul primar, funcţia este provizorie, iar de mâine va trebui să se întoarcă la “meseria” de bază: şcoala şi învăţatul.

Primarul Alexandriei, Victor Drăguşin a oferit prilejul unui elev, cu ocazia Zilei Copilului să-i ia locul pentru o zi. Încă de la primele ore ale dimineţii pe scaunul de edil-şef al Alexandriei s-a aşezat Emanuel Nedelea, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional Alexandru Dimitrie Ghica. Acesta face parte din Consiliul Local al Tinerilor Alexandria şi încă de la preluarea mandatului a ţinut să-şi cunoască subalternii. El şi-a început activitatea de primar printr-o şedinţă cu şefii compartimentelor din aparatul propriu al primarului.

Tânărul are vise măreţe şi spune că dacă ar ajunge cu adevărat primar ar implica mai mult tinerii în acţiuni pentru oraş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: