Alexăndrenii au ieşit în stradă şi după abrogarea OUG 13:”De tot dezastrul din ţară, Dragnea este vinovat!”

Alexăndrenii
au ieşit în stradă şi după abrogarea OUG 13:”De tot dezastrul din ţară, Dragnea
este vinovat!”

Protestatarii s-au întâlnit în faţa Casei de Cultură din Alexandria

Mulţi  teleormăneni au plecat la Bucureşti duminică seara pentru a participa la cel mai mare protest de după Revoluţie, provocat de adoptarea OUG 13. Aproximativ 100 de alexăndreni au rămas să protesteze acasă, în acelaşi loc ca şi în serile trecute, platoul din faţa Casei de Cultură Teleorman.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Abrogarea ordonanţei care a stârnit valul masiv de nemulţumiri nu i-a convins pe alexăndreni că actualul Guvern merită să-şi păstreze mandatul. 
 
”Chiar dacă au abrogat-o acum, noi nu putem avea încredere în ei. Nu ştim ce se poate întâmpla mâine. Nu se poate. Cine credei că mai are încredere în acest Guvern? Eu cred că acest Guvern trebuie să pice. Aşa cred. Dacă ar fi după mine, îmi doresc alegeri anticipate. Nu avem încredere.Ne am săturat de minciună. Pe oameni nu îi mai păcăleşti acum. S-a terminat. Trebuie să înţeleagă şi ei”, a spus unul dintre protestatarii alexăndreni.
 
Tinerii prezenţi la protestul de la Alexandria au vorbit despre noua revoluţie, ”Tineriada”:”Ce văd la televizor este inacceptabil. Nu pot să trăiesc în România, să aud că se fură. Eu, dacă fur un leu din buzunarul cuiva, iau puşcărie. Parlamentarii dacă fură, cât au furat, nu păţesc nimic Aşa ceva nu se poate. În străinătate dacă te duci şi ai furat un franc, intri la puşcărie. Nu contează ce eşti: că eşti civil, că eşti deputat, Trebuie schimbat ceva. O a doua revoluţie este soluţia. Revoluţia tinerilor. Tineriada”, ne-a spus un protestatar de 19 ani.
Liviu Dragnea rămâne numele cel mai hulit în rândul protestatarilor teleormăneni. ”Cum s-a îmbogăţit omul asta în judeţul ăsta? Cum se explică Nimeni nu s-a luat în judeţul ăsta de el. Nu avem nimic în judeţ. Dacă nu vin de la Bucureşti, nimeni nu se ia de el”, a declarat un protestatar revoltat.
 
”De tot dezastrul din ţară, Dragnea este vinovat. Ce a făcut pentru tineret? Termină facultatea, când se duc să se angajeze li ce se cere vechime. Sunt numai hoţi. Aici nu există un locuri de muncă. Cel mai mare somaj aici este. Teleormanul este cel mai amărât judeţ din toată ţara. Sunt oameni care mor de foame. Nu au ce mânca. Guvernul nu trebuie să mai existe. Acest Guvern. trebuie schimbat”, a spus un alt participant la protest.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările