Alexăndrenii au asistat în număr mic la protestul autorizat

Alexăndrenii au asistat în număr mic la protestul autorizat

150 de alexăndreni au fost dispuşi să înfrunte frigul pentru a-şi striga disperarea

După ce, vreme de şapte zile, alexăndrenii au protestat în mod spontan, strigându-şi nemulţumirea vreme de ore întregi sub geamurile Prefecturii, o parte dintre sindicatele din municipiu au cerut Comisiei pentru Avizarea Adunărilor Publice autorizaţie pentru organizarea unui nou protest.

Ştiri pe aceeaşi temă

În mod paradoxal, la primul protest autorizat din ultima perioadă, alexăndrenii nu au mai participat în număr mare, aşa cum s-a întâmplat până acum, numai aproximativ 150 de membri de sindicat considerând că e cazul să se prezinte la acest episod al manifestării nemulţumirilor. Aşa cum a promis, la manifestaţie a participat şi europarlamentarul Viorica Dăncilă, dar şi liderul naţional al Sindicatelor cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, Mircea Dogaru, care a dirijat nemulţumirile protestatarilor într-o direcţie clară: “Afară, afară, cu javrele din ţară!”. Consilierul Niculae Mârzan a declarat, în cadrul unui discurs lapidar, faptul că este dispus să renunţe la gradele sale militare dacă atât Băsescu, cât şi Boc vor lua decizia de a pleca din fruntea ţării. Atitudinea stranie a consilierului P.R.M. a generat rumoare în mulţime, care a încercat să strige cât mai mult şi cât mai tare, astfel încât să demonstreze că nu e necesar un număr mare de protestatari, atâta timp cât se poate striga din tot sufletul. La finalul acestui prim protest autorizat, participanţii nu erau decişi dacă vor mai participa la noi mişcări stradale în următoarele câteva zile, considerând că cel puţin în perioada weekend-ului e bine să îşi petreacă serile acasă, evitând frigul şi umezeala.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările