Adolescent de 16 ani, prins de poliţiştii din Turnu Măgurele la volanul maşinii fratelui său

Adolescent de 16 ani, prins de poliţiştii din Turnu Măgurele la volanul maşinii fratelui său

Maşină de poliţie  FOTO: Adevărul

Un adolescent de 16 ani a fost surprins, duminică, 15 aprilie, conducând pe Drumul Naţional 65A la volanul unei maşini de poliţiştii din Turnu Măgurele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 16 ani, din Turnu Măgurele, s-a ales cu dosar penal după ce poliţia l-a prins, duminică, 15 aprilie, la volanul unei maşini. Puştiul a fost surprins pe Drumul Naţional 65A pe raza comunei Putineiu.

„În urma verificărilor s-a stabilit că persoana care  îl conducea era un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Turnu Măgurele, judeţul Teleorman, care nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredinţat acestuia de fratele său deşi ştia ca nu deţine permis de conducere“, precizează reprezentanţii IPJ Teleorman.

Adolescentului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar fratelui său, dosar pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere. 

Un alt tânăr, de 19 ani, din oraşul Videle, a fost surprins, pe 14 aprilie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Stadionului din comuna Plosca cu toate că nu poseda permis de conducere. Şi acestuia i s-a făcut dosar penal.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Serviciului Rutier au aplicat 62 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 38.605 lei şi au reţinut patru permise de conducere.

 

Mai puteţi citi:

Sancţiuni de circa 22.000 de euro, aplicate de poliţiştii din Teleorman în vacanţa de Paşte

citeste totul despre: