FOTO Trei răniţi şi două autoturisme distruse într-un nou accident petrecut pe şoseaua de centură a Alexandriei

FOTO Trei răniţi şi două autoturisme distruse într-un nou accident petrecut pe şoseaua de centură a Alexandriei

Şoseaua de centură continuă să facă victime. Un autoturism Logan s-a lovit, azi dimineaţă, de o autoutilitară, la intersecţia de la Lăceni. Şoferul Loganului şi doi copii minori au fost răniţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Al zecelea accident de pe şoseaua de centură a Alexandriei s-a petrecut azi dimineaţă, la Lăceni. Şoferul unui autoturism Logan nu a acordat prioritate şi maşina sa a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula regulamentar. Impactul a fost atât de puternic, încât şoferul Loganului a fost proiectat afară din maşină şi aruncat pe şosea. 
Răniţi au fost şi cei doi copii minori care se aflau în autoturismul Logan. Şoferul, în stare foarte gravă şi copiii au fost transportaţi de urgenţă la spital. Autoturismele au fost grav avariate.

Accidentul s-a petrecut într-unul din punctele critice ale şoselei de centură, la intersecţia de la Lăceni. De la 31 iulie 2013, de când şoseaua făcută de Shapir Structures s-a dat în folosinţă, în acest loc au avut loc cinci coliziuni. Alte cinci s-au petrecut în celălalt punct critic al drumului, de la Mavrodin. Toate accidentele s-au petrecut pe fondul neacordării de prioritate.

Imagini din aceeasi galerie
  • Soferul Loganului a fost grav ranit
  • Autoutilitara a fost avariata
  • Soferul Loganului a fost proiectat afara din masina
  • Accidentul s-a petrecut la intersectia de la Laceni
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările