„Înmormântare“ cu dichis la sediul PSD Roşiorii de Vede. „Încă din mandatul trecut făcea lucruri de genul ăsta“

„Înmormântare“ cu dichis la sediul PSD
Roşiorii de Vede. „Încă din mandatul trecut făcea lucruri de genul ăsta“

Sicriu, cruce şi coşciug la sediul PSD Roşiorii de Vede FOTO Facebook

Un coşciug, o cruce şi lumânări au fost puse, luni, de un bărbat în faţa sediului PSD din Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, nefiind prima acţiune de acest gen a teleormăneanului.

„Nu e o noutate, nu ne surprinde cu nimic. Încă din mandatul trecut făcea lucruri de genul ăsta, cu sicrie pe maşină, cu o remorcă pe care afişa tot felul de mesaje şi pe care a adus-o în faţa primăriei, la Poliţia Municipală, la Judecătorie. Şi acum, în toată perioada campaniei electorale, se ţinea după noi cu tot felul de mesaje. Are un comportament din ăsta, mai...”, a declarat primarul oraşului, Valerică Cârciumaru, liderul organizaţiei locale a social-democraţilor, potrivit Hotnews

Edilul spune că au fost depus sesizări, dar că legislaţia este prea blândă şi nu au rezolvat nimic. „Ne-am cam plictisit văzând că tot facem sesizări şi le facem degeaba“, a spus primarul.

Bărbatul a fost sancţionat în mai multe rânduri, însă amenzile au rămas neplătite. „Are sancţiuni multe (...) şi n-a plătit mai nimic până acum. Are amenzi şi de la Poliţia Locală şi de la Poliţia Municipală pentru tulburarea liniştii publice, pentru afişaj în locuri nepermise şi altele. E o persoană nemulţumită de toată lumea”, a adăugat Valerică Cârciumaru.

Potrivit edilului, persoana respectivă „are o problemă cu PSD-ul”, iar după incidentul de luni a fost sesizată Poliţia Locală, care „i-a dat o amendă, ca multe altele pe care nu le plăteşte”. Acesta a precizat că bărbatul în cauză „are amenzi cumulate în valoare de 18.000 de lei”.

Candidatul PSD Viorica Dăncilă a ”câştigat” în cinci judeţe cel de-al doilea tur al prezidenţialelor, cel mai mare scor fiind obţinut în Teleorman. Astfel, în acest judeţ Dăncilă a primit 59,3% din voturile electoratului, Iohannis obţinând  40,7%, prezenţa vot fiind 53,06%.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: