Încercând să stingă flăcările care i-au cuprins gospodăria, un bărbat din Teleorman s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feţei şi gâtului

Încercând să stingă flăcările care i-au cuprins gospodăria, un bărbat din Teleorman s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feţei şi gâtului

Imagine din interiorul casei incendiate  FOTO: ISU Teleorman

Un bărbat din Vităneşti, Teleorman, s-a ales cu arsuri de gradul I la nivelul feţei şi gâtului încercând să stingă focul izbucnit în gospodăria sa.

Pompierii din Teleorman au intervenit sâmbătă, 9 februarie, în jurul orei 10.24, la stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din localitatea Vităneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, focul se manifesta violent la o magazie în care se aflau o tonă de lemne, o bicicletă, un frigider, circa 100 de kilograme de grâu, dar şi la un dormitor al locuinţei ce cuprindea două paturi, o masă, un televizor, un şifonier, o uşă şi un geam, precum şi la acoperişul casei pe o suprafaţă de circa 50 metri pătraţi. Focul a fost stins după aproape o oră  şi cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă şi spumă.

„Proprietarul, în încercarea sa de a stinge incendiul până la sosirea pompierilor, a suferit arsuri de gradul I la nivelul feţei şi gâtului, motiv pentru care, după ce a primit primul ajutor de la echipajul SMURD, a fost transportat la Spitalul Judeţean din municipiul Alexandria pentru îngrijiri medicale de specialitate“, precizează reprezentanţii ISU Teleorman pe contul de Facebook.

Flăcările au distrus bunuri în valoare de circa 9.000 de lei, iar din primele cercetări reiese că un scurtcircuit produs la instalaţia electrică a locuinţei ar fi cauza probabilă a incendiului.

Imagini de la intervenţia pompierilor  FOTO: ISU Teleorman

Mai puteţi citi:

Un BMW seria 7 a ars ca o torţă în faţa casei proprietarului. Poliţia Teleorman a deschis un dosar penal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: