4 victime rutiere din cauza unui... incendiu de mirişte

4 victime rutiere din cauza unui... incendiu de mirişte

Fumul gros a provocat un accident rutier soldat cu 4 victime foto: Adevărul

4 persoane au fost rănite în urma unui accident de circulaţie petrecut în această seară în comuna Brânceni. Două autoturisme au intrat în coliziune după ce o persoană a dat foc miriştii, iar fumul produs de incendiu a redus vizibilitatea în zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accident cu 4 victime provocat de ... un incendiu de mirişte. Din cauza fumului gros care a cuprins şoseaua după ce miriştea de lângă carosabil a fost incendiată, două maşini s-au ciocnit.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 20:15 pe drumul care leagă comuna Brânceni de Piatra. Din cauza vizibilităţii reduse unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului 4 persoane au fost rănite. La faţa locului s-au deplasat echipele medicale, susţinute de către un echipaj SMURD, dar şi pompierii pentru a stinge incendiul care a provocat necazul. Poliţiştii cercetează cauzele producerii accidentului rutier.

Arderea miriştilor, a resturilor vegetale, gunoaielor şi deşeurilor se face numai pe baza permisului de lucru cu foc după ce a fost informat, în prealabil, serviciul privat/voluntar pentru situaţii de urgenţă din localitate. De asemenea, primăria trebuie anunţată şi ea de intenţia de ardere.

Persoanele depistate că incendiază mirişti sunt pasibile de amenzi ce variază între 1.000 şi 2.500 lei. La aceste amenzi se adaugă alte sancţiuni punitive aplicate de Garda de Mediu: 3.000-6.000 lei pentru persoane fizice, respectiv 25.000-60.000 lei pentru persoanele juridice.

Pe aceeaşi temă:

Miriştile s-au aprins la Sudiţi. Pompierii au stins focul în cel mai scurt timp

Peste 20 hectare de mirişti din Preajba au fost făcute scrum într-un incendiu

Pârjol la Mănăstirea. 30 de hectare de mirişte, incendiate de un necunoscut

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările