373 de locuri de muncă în Teleorman, disponibile prin AJOFM Teleorman

373 de locuri de muncă în Teleorman, disponibile prin AJOFM Teleorman

Foto arhivă

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 373 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 38 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, medical, alimentaţie publică, vânzări, pază şi ordine publică, confecţii textile, construcţii civile, transporturi, servicii şi comerţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Teleorman, pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile doar şapte locuri de muncă. Cele mai multe dintre joburile vacante se adresează persoanelor cu studii medii şi profesionale ( 205 de locuri de muncă) şi şomerilor necalificaţi (161 de locuri de locuri de muncă).

Cele mai multe dintre locurile de muncă vacante sunt la Alexandria ( 247 locuri de muncă). În reşedinţa de judeţ se caută 24 de agenţi economici în domenii precum industrial, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, pază şi ordine publică, alimentaţie publică, vânzări, servicii şi comerţ. Aici sunt disponibile 7 locuri pentru persoane cu studii superioare, 104 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 136 locuri pentru persoane necalificate. La Roşiori de Vede sunt vacante 105 locuri de muncă de la 10 agenţi economici în domenii precum construcţii civile, confecţii textile, servicii şi comerţ. 92de locuri sunt destinate  persoanelor cu studii medii şi profesionale, iar 13 locuri persoanelor necalificate.La Turnu Măgurele sunt vacante 16 locuri de muncă puse la dispoziţie de  3 agenţi economici în domeniile confecţii textile, servicii şi comerţ.
Cele mai puţin locuri de muncă (5) sunt la Zimnicea. Patru sunt joburi pentru persoane cu studii medii şi profesionale şi unul singur pentru persoane necalificate).

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro. ”Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora. Pentru  a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.În situaţia în care, agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 1 zi, să anunţe ocuparea acestora, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus”, informează AJOFM Teleorman.citeste totul despre: