35 de familii din municipiul Alexandria au primit cheile noilor locuinţe ANL

35 de familii din municipiul Alexandria au primit cheile noilor locuinţe ANL

Cheile au fost înmânate de viceprimarul Anghel Gică

Autorităţile locale au predat 26 de apartamente cu două camere şi nouă garsoniere în două blocuri. În perioada următoare, noii proprietari trebuie să depună documentaţia necesară pentru racordarea la sistemul de gaze şi curent.

Ştiri pe aceeaşi temă


35 de familii din Alexandria au primit cheile noilor locuinţe din blocul ANL, construit lângă zona Han Pepinieră.

"Pe lângă cele 270 care sunt deja date în folosinţă, în municipiul Alexandria, cu aceste 35 avem 105 locuinţe ANL.Construcţia a început în octombrie 2014. Valoarea investiţiei este 4.800.000 mii lei. Prin corespondenţa cu ANL urmează să mai realizăm 70 de locuinţe tot în această zonă. Suntem la faza de elaborare a documentaţiei tehnico economice", a declarat viceprimarul Gică Anghel. Mulţi dintre cei care au intrat în posesia unei locuinţe şi-au depus dosarul pentru ANL la primărie de câţiva ani.
Imediat după înmânarea cheilor noii proprietari au început curăţenia în apartamente şi mobilarea acestora.
"Noua casă este foarte frumoasă. Nu îmi vine să cred. Am emoţii. Este ce trebuie pentru un om normal. Trebuie doar să o mobilăm. Aşteptăm o casă de opt ani. Am depus cerere la primărie şi acum s-a îndeplinit visul să am o casă pe numele meu. Până acum am locuit cu soacra. Prima dată o să băgăm mobila, luăm tot ce trebuie. Abia aştept să fie gata", a spus unui dintre noii proprietari.

Chiria lunară a locuinţelor în regim ANL se stabileşte în funcţie de venitul net pe membru de familie înregistrat în ultimul an şi suprafaţa imobilului. Cei cu vârsta de până în 35 de ani plătesc mai puţin decât cei care depăşesc această limită.

citeste totul despre: