35 de apartamente ANL vor fi predate beneficiarilor

35 de apartamente ANL vor fi predate beneficiarilor

Cele 35 de apartamente vor fi repartizate tinerilor alexăndreni care au depus dosare pentru obţinerea unei astfel de locuinţe, în ordinea punctajului obţinut şi a listei aprobate în Consiliul local Alexandria.

Ştiri pe aceeaşi temă

35 de alexăndreni vor primi, miercuri, 13 septembrie, cheile noilor locuinţe. Este vorba despre blocul ANL din zona Han Pepinieră, finalizat recent. Potrivit Primăriei Alexandria, cele 35 de locuinţe ANL sunt 9 garsoniere şi 26 de apartamente cu două camere.

Acestea vor fi repartizate tinerilor alexăndreni care au depus dosare pentru obţinerea unei astfel de locuinţe, în ordinea punctajului obţinut şi a listei aprobate în Consiliul local Alexandria.

Alte 55 de apartamente ANL, construite în aceeaşi zonă, au fost predate beneficiarilor în urmă cu doi ani. Acestea se adaugă apartamentelor din Alexandria, finalizate până acum în cadrul Programului ANL de construcţii locuinţe pentru tineri destinate închirierii, în Str. Ion Creangă (41 de locuinţe) şi Str. Dunării, Zona Sere (175 de locuinţe)


citeste totul despre: