VIDEO Scandal cu bâte şi ameninţări cu moartea la Arieşeni în ziua de Crăciun. Patru tineri, agresaţi pentru că au trecut cu ATV-ul pe terenul viceprimarului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost agresaţi pentru că au trecut cu ATV-ul pe terenul viceprimarului din Arieşeni
Tinerii au fost agresaţi pentru că au trecut cu ATV-ul pe terenul viceprimarului din Arieşeni

Un scandal ”condimentat” cu lovituri de bâtă, pietre şi ameninţări cu moartea s-a derulat în ziua de Crăciun, la Arieşeni, comuna turistică din Apuseni. Doi tineri şi prietenele lor, care se plimbau cu ATV-ul, susţin că au fost atacaţi de mai multe persoane după ce ar fi ajuns pe terenul viceprimarului comunei.

Unul dintre tinerii atacaţi, Emil Pustea, a publicat pe reţeaua Instagram două clipuri cu momentul în care au fost atacaţi şi a dat detalii despre cum s-a produs agresiunea. „Nu vorbim aici despre oameni, vorbim despre viceprimarul Arieşeniului, cel ce stă în maşină şi îmi calcă telefonul atunci când coboară să îl lovească pe fratele meu, după ce fratele lui mi-a dat în cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dânsul sparge ATV-urile. Blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute în, altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit să atace”, a scris tânărul într-unul dintre mesajele ataşate filmărilor.

Băiatul a afirmat că atât el, cât şi fratele său au ajuns la spital în urma atacului violent. ”Ţin să menţionez atât sechestrare, ameninţare cu moartea, lovituri multiple la cap având scris pe foaie, eu personal, (fractură parietală în urma atacului) tentativă de omor (6-7 oameni năvală peste fratele meu, lovindu-l puternic în zona capului, cervical + tâmple, (desigur viceprimarul nu lipsea cu picioarele şi pumnii) şi cel mai important, tentativă de viol, pentru că alt motiv de a leşina iubiţii unor fete şi a începe să le tragi de geci, spunându-le că nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic, te poţi crede cine vrei, dar nu uita că eşti un om!”, a mai scris tânărul pe Instagram.

IPJ Alba a confirmat scandalul şi deschiderea unui dosar penal in rem pentru ameninţări, loviri şi alte violenţe, respectiv distrugere. ”În data de 25 decemberie, în jurul orei 15:00 a fost înregistrat un apel la 112 din partea unui cetăţean din Arieşeni. Acesta a sesizat prin numărul de urgenţă că mai multe ATV-uri au pătruns pe proprietatea lui. Între timp, între doi bărbaţi din Arieşeni şi doi tineri din Arad a izbucnit un conflict care a degenerat în ameninţări şi agresiuni. În urma conflictului, cei doi tineri din judeţul Arad au solicitat un echipaj medical. Aceştia au fost transportaţi iniţial la Spitalul din Câmpeni, iar mai apoi au fost transferaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia pentru investigaţii suplimentare”, a transmis Poliţia.

        View this post on Instagram                   Nu vorbim aici despre oameni , vorbim despre viceprimarul arieseniului ,cel ce sta in maşina şi îmi calca telefonul atunci când coboară sa îl lovească pe fratele meu după ce fratele lui mi -a dat in cap pentru ca am avut tupeul de a scoate telefonul şi filma cum dansul sparge Atv urile ,blonduţul din imagine este una din încă 5 persoane apărute in altercaţie fiind la fel de revoltat şi pregătit sa atace. Tin sa enţionez atât ,sechestrare ,Ameninţare cu moartea ,lovituri multiple la cap având scris pe foaie eu personal(fractura parietala in urma atacului ) tentativa de omor (6-7 oameni navala peste fratele meu lovindu-l puternic in Zona capului, cervical +tâmple desigur viceprimarul nu lispsea cu picioarele şi pumnii ) şi cel mai important ,motivul fiind tentativa de viol ,pentru ca alt motiv de a leşina iubiţi unor fete şi a începe sa le tragi de geci spunându-le ca nu pleacă nicăieri şi ameninţându-le cu moartea nu văd logic , te poţi crede cine vrei dar nu uita ca eşti un om ! A post shared by Pustea Emanuel (@emipustea) on Dec 25, 2019 at 11:22am PST

Ulterior, agresorii care apar pe imagini au fost identificaţi, iar unul dintre aceştia este viceprimarul din comuna Arieşeni, Ioan Avram. Toţi cei implicaţi în scandal au depus plângeri penale, pentru încălcarea proprietăţii sau pentru ameninţări şi loviri. De asemenea, firma care a închiriat ATV-urile a depus o plângere penală pentru distrugere. Viceprimarul Ioan Avram a refuzat să comenteze scandalul susţinând că el ”nu dă interviuri”.

UPDATE Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a transmis următoarele precizări:Doi pacienţi, în vârstă de 31, respectiv 20 de ani, care au acuzat agresiuni fizice asupra lor, au fost aduşi cu Ambulanţa de la Spitalul Orăşenesc Câmpeni la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Aceştia nu au suferit leziuni profunde, însă au prezentat contuzii la coloana cervicală, genunchi, şold sau coapsă. Ei au primit îngrijiri medicale, s-au efectuat investigaţii cu ajutorul computerului tomograf şi au rămas sub supraveghere câteva ore, fără a necesita internare în spital. Primul, în vârstă de 31 de ani, a fost adus la spital la ora 22.00 şi a părăsit UPU Alba Iulia în jurul orei 2.30, în vreme ce al doilea, în vârstă de 20 de ani, a ajuns la ora 2.08 şi a părăsit unitatea medicală în jurul orei 5.30”.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite