VIDEO Ploaie torenţială la ultimul apel de seară al promoţiei 2018 a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

VIDEO Ploaie torenţială la ultimul apel de seară al promoţiei 2018 a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Pe o ploaie torenţială, miercuri 13 iulie, la ora 21,30, promoţia din 2018 a absolvenţilor Colegiului Militar Naţional ”Mihai Viteazul” a avut ultimul apel de seară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei 450 de elevi, au făcut prezenţa şi au defilat cu torţe în curtea Colegiului Militar, pe platoul unde, timp de patru ani, în fiecare care seară, au dat raportul de prezenţă plutonierului adjutan
 
Apelul de seară este un moment din programul zilnic al elevilor de colegiu militar şi se execută numeric, pe subunităţi, de către elevii gradaţi. La terminarea numărătorii, aceştia raportează elevului plutonier adjutant efectivul prezent şi absent. După apel elevii trec la activităţile din programul de seară.
 
Absolvenţii Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” – cel mai bun liceu din judeţul Alba,  păşesc dincolo de pragul adolescenţei şi lasă în urmă amintiri şi prietenii de neuitat. A mai trecut un an în care visele au prins contur şi o nouă generaţie este pregătită să înfrunte viaţa după ultimul apel de seară din viaţa de liceeni militari a promoţiei ce poartă numele „Centenarul Marii Uniri”

 
Joi are loc ceremonialul închiderii anului şcolar, în cadrul căruia se acordă premii de onoare, se citeşte ordinul de numire a noului elev plutonier adjutant al colegiului, se face predarea-primirea cheii generaţiilor. Totodată la ceremonie se va dezveli şi tabloul promoţiei a 67-a, ce poartă denumirea onorifică ,,Centenarul Marii Uniri”.
 
Împreună cu cei peste 430 de elevi din toţi anii de învăţământ, la această activitate participă părinţi, rude şi prieteni, reprezentanţi ai eşaloanelor superioare, ai administraţiei locale şi inspectoratului şcolar judeţean.
citeste totul despre: