VIDEO Modul impresionant în care este omagiat şeful diviziei antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani de coronavirus

VIDEO Modul impresionant în care este omagiat şeful diviziei antiterorism din Garda Civilă din Spania, mort la 48 de ani de coronavirus

Comandantul din Guardia Civil a fost omagiat de sute de colegi în stradă

În Spania, ţară afectată grav de pandemia de coronavirus, mor şi poliţişti aflaţi la datorie. A impresionat cu totul deosebit decesul unui şef al grupării antiterorism din Garda Civilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Locotenent-colonelul Jesús Gayoso Rey (48 de ani), şeful Grupo de Acción Rápida (antiterorism) din Guardia Civil s-a infectat împreună cu alţi colegi trimişi să izoleze 60 de persoane care au participat la o înmormânare. Poliţistul a murit după câteva zile. Colegii acestuia l-au omagiat în faţa locuinţei sale. 
 
Locotenent-colonelul Jesús Gayoso Rey a murit vineri 27 martie, după ce a fost internat în stare gravă timp de câteva zile şi nu a putut supravieţui infecţiei cauzată de virus. 
 
Acesta a fost al patrulea poliţist din Garda Civilă care a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus. În vârstă de 48 de ani, căsătorit cu doi copii, Jesús Gayoso Rey a locuit ani de zile în Logroño, unde se află baza Guardia Civil şi unde şi-a petrecut mare parte din cariera profesională. 

 
Comandantul a condus o operaţiune desfăşurată în oraşul Rioja Haro, în 7 şi 8 martie, organizată cu scopul de a izola câteva zeci de persoane care au fost infectate cu coronavirus la o înmormântare. Şeful grupului de acţiune rapidă al Gărzii Civile nu a participat fizic la operaţiunea respectivă, dar ar fi fost infectat cu boala de către unul dintre subordonaţii acestuia care a fost prezent în oraşul respectiv.
 
 
Sâmbătă, sute de colegi ai acestuia l-au omagiat într-un mod impresionant pe stradă, în faţa locuinţei. Jesús Gayoso Rey a fost puternic implicat în ultimii ani în lupta împotriva terorismului islamic radical. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: