VIDEO Incendiu violent la o cabană din zona turistică Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu. Drumul dificil a îngreunat intervenţia pompierilor

VIDEO Incendiu violent la o cabană din zona turistică Luncile Prigoanei, în Munţii Şureanu. Drumul dificil a îngreunat intervenţia pompierilor

Incendiul s-a manifestat la acoperişul cabanei. Sursa foto: captura video alba24.ro

Un incendiu violent s-a produs sâmbătă, 23 martie, la o cabană din zona Luncile Prigoaneri, în Munţii Şureanu. Drumul greu accesibil a îngreunat intervenţia pompierilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Incendiul a fost lichidat în cursul nopţii. Focul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximatvi 300 metri pătraţi la nivelul acoperişului şi 90 de metri pătraţi la nivelul cabanei. Cauza probabilă a incendiului este un foc deschis în zona centralei termice.

_______________________________________________

ISU Alba a transmis că pentru stingerea incendiului se deplasează trei autospeciale de la Garda de intervenţie Sebeş. 

Pompierii au avut de parcurs 62 de km de drum asfaltat, pe DN67 C Transalpina, de la Sebeş la Oaşa şi apoi alţi 18 km pe drum de munte greu accesibil, până în Luncile Prigoanei.

Incendiul s-a manifestat la acoperişul cabanei. Pompierii au tranmis că nu există victime.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările