VIDEO Derapaj al fostului primar din Alba Iulia la adresa candidatului USR PLUS: ”Trădătorii sunt judecaţi sumar şi executaţi”

VIDEO Derapaj al fostului primar din Alba Iulia la adresa candidatului USR PLUS: ”Trădătorii sunt judecaţi sumar şi executaţi”

Fostul primar Mircea Hava îl atacă dur pe ”trădătorul” Gabriel Pleşa

Fostul primar al municipiului Alba Iulia, europarlamentarul Mircea Hava, a votat duminică, la Şcoala Generală nr. 7 din cartierul Cetate. Hava nu a ratat ocazia să îl atace pe candidatul USR, care a plecat de la PNL, unde nu era susţinut pentru candidatură.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Am votat pentru Alba Iulia, am votat pentru oraşul pe care îl iubesc, pentru oraşul care trebuie să se dezvolte, pentru oraşul care nu trebuie să moară, pentru oraşul care nu trebuie să intre pe mâna aventurierilor, a trădătorilor şi a derbedeilor. Am votat pentru oamenii din Alba Iulia, pentru că eu pentru ei votez şi toţi albaiulienii să ştiţi că aşa votează.
 
Pentru dezvoltare şi pentru mai bine. Nu m-aş fi aşteptat niciodată ca cineva să trădeze. În general în aceste stări mai tulburi, trădătorii sunt judecaţi sumar şi executaţi” a spus Hava.
 
Întrebat la cine se referă, acesta a răspuns: ”La cel care a plecat de la noi şi nu vreau să spun nume aici, cu toate că voi nu o să daţi acest lucru, sunt sigur. Cine a trădat azi, trădează mâine, trădează în fiecare zi” a adăugat Hava.
 

Acesta a adăugat că Gabriel Pleşa, candidatul USR PLUS, nu mai are loc în PNL, niciodată. Pleşa, fost viceprimar PNL al municipiului Alba Iulia, este pricipalul concurent al candidatului susţinut de PNL,  Voicu Paul, ”mâna dreaptă” a lui Mircea Hava.

Ultimul sondaj intern al PNL, îl plasează pe Voicu Paul la o diferenţă de şapte procente în faţa lui Gabriel Pleşa. Sunt însă circa 18% alegători nehotărâţi care ar putea să decidă viitorul primar din Alba Iulia. La Consiliul Local, situaţia este destul de clară, PNL având un avans de peste 15% în faţa USR PLUS. Este greu de spus, însă, dacă liberalii vor reuşi să obţină din nou majoritate în Consiliul Local. Se va întâmpla doar dacă vor accede în consiliu maximum trei partide: PNL, USR PLUS şi PSD.

 

Citiţi şi:

 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările