VIDEO Bărbatul care şi-a bătut fetele de 6, 8 şi 11 ani cu biciul a fost trimis în judecată pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului

VIDEO Bărbatul care şi-a bătut fetele de 6, 8 şi 11 ani cu biciul a fost trimis în judecată pentru violenţă în familie şi rele tratamente aplicate minorului

Bărbatul a fost trimis în judecată în arest preventiv

Bărbatul din din satul Geoagiu de Sus, comuna Stremţ, judeţul Alba, arestat preventiv în 30 iulie 2019 după ce şi-a bătut cu biciul cele trei fiice minore a fost trimis în judecată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Muntean Constantin va fi judecat pentru violenţă în familie, ameninţare şi rele tratamente aplicate minorului şi riscă până la 7 ani de închisoare. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Aiud miercuri, 21 august 2019. Acesta este acuzat că, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, le-a bătut cu bestialitate pe cele trei fete minore, de 6, 8 şi 11 ani, cu biciul. Fetele au primit 4-5 zile de îngrijiri medicale de la medicul legist. Cele trei minore au fost internate alături de mamă într-un centru maternal din Alba Iulia. 
 
Potrivit IPJ Alba, la data de 29 iulie 2019, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 43 de ani, din Geoargiu de Sus, comuna Stremţ, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie.
 
 
”În fapt, în seara zilei de 28 iulie, poliţiştii Secţie 3 Poliţie Rurală Aiud, în baza unor informaţii cu privire la posibile fapte de violenţă la care ar fi fost supuse 3 minore, de 6, 8 şi 11 ani, de către tatăl lor, s-au sesizat, din oficiu şi au demarat activităţile de cercetare. În urma primelor investigaţiilor efectuate de poliţişti a rezultat că, cele 3 minore, ar fi fost lovite, cu un bici, de către tatăl lor aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 4 - 5 zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din certificatul medical obţinut în urma examinării medico-legale care a avut loc în data de 29 iulie 2019”, se precizează în comunicatul IPJ Alba.
 
 
Realitatea şocantă a fost descoperită de reprezentanţii unei asociaţii de binefacere din Danemarca. Aceştia realizau în perioada respectivă o activitate de selectare a copiilor din sat care urmau să participe la o tabără de vară finanţată de organizaţie. Printre minorii vizaţi erau şi cele trei fete agresate de tatăl lor. Imediat ce a văzut rănile suferite de cele trei copile, reprezentantul asociaţiei a sesizat poliţia. A doua zi dimineaţă, tatăl fetelor a fost ridicat de acasă şi dus direct în arestul Poliţiei. Fotografiile cu rănile suferite de cele trei fete bătute cu biciul sunt şocante. Muntean Constantin este căsătorit cu mama fetelor de peste 10 ani. Femeia a declarat că bătăile la adresa sa au început la circa un an de la momentul căsătoriei. Spune că fetele în vârstă de 6, 8 şi 11 ani sunt acum liniştite şi că nu se vor mai întoarce niciodată la locuinţa bărbatului. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: