VIDEO Atacul feroce al unui urs asupra unui staul cu oi, surprins de camerele video de la stână: „Probabil va urma să atace localnicii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un urs agresiv a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce a atacat un staul plin cu oi. Câinele care păzea oile nu a avut nicio şansă în faţa uriaşului animal sălbatic.

Imaginile unui atac al unui urs asupra unui staul de oi au fost suprinse de o cameră de supraveghere şi au fost postate pe internet de un vânător din Mureş. 

Acesta susţine că într-o săptămână animalul a dat atacul în patru gospodării ale unor localnici, a omorât mai multe oi şi a distrus stupi de albine

Imaginile au fost surprinse în urmă cu două zile, respectiv în data de 18 martie 2019. Pe video se vede cum ursul este întâmpinat de un câine, care însă nu are nici o şansă în a-l opri. 

După ce intră în ţarcul oilor, ursul aleargă animalele, pentru ca în final să îşi aleagă o victimă pe care o ucide. 

”Într-o săptămână au fost 4 atacuri la gospodariile localnicilor produse de acelaşi exemplar (frumos pt unii). Rezultatul: ovine rănite şi omorâte, stupi distruşi şi probabil va urma să atace localnicii”, susţine bărbatul care a postat filmele pe internet. (Sursa video: Facebook/ Chis Ionut)

   

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite