VIDEO „Aş ţine ca acest clip să fie vizionat de domnul Toader“. Reacţia lui Marian Godină după ce un recidivist a atacat cu brutalitate o tânără în Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Agresiunea a fost filmată în scara unui bloc din Alba Iulia
Agresiunea a fost filmată în scara unui bloc din Alba Iulia

Viralizarea filmului video care surprinde atacul violent al unui bărbat asupra unei tinere de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iuliaa făcut ca şi celebrul poliţist Marian Godină să ia poziţie.

Marian Gondină a comentat pe Facebook cazul atacului brutal din scara blocului M3 din Alba Iulia. Marian Godină a recomandat ca videoclipul şocant să fie vizionat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

„Nu vă uitaţi dacă sunteţi sensibili! Aş ţine totuşi ca acest clip să fie vizionat de domnul Tudorel Toader, pentru că autorul din imagini este liberat de fix două luni din penitenciar, el beneficiind de zilele compensatorii”, a scris poliţistul pe pagina lui de Facebook.

Bărbatul suspectat de agresarea unei tinere în vârstă de 20 de ani, în scara unui bloc din Alba Iulia, a fost prins luni seara de către poliţişti. ”În noaptea de 17/18.11.2018, poliţia a fost sesizată de către un reprezentant la spitalului cu privire la faptul ca la camera de gardă s-a prezentat o tânără care acuza pierderi de memorie si care este posibil sa fie victima unei infracţiuni. În urma examinării acesteia de către medici nu a rezultat că ar fi fost victima unei fapte comisa cu violenţă.

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia, le-a spus poliţiştilor că nu-si aminteşte nimic si că nu îşi găseşte telefonul mobil si portmoneul. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru însuşirea bunului găsit. Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reconstituit traseul tinerei, care nu locuieşte în blocul unde a avut loc fapta, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere şi au constatat că este vorba de o faptă de tâlhărie”, au precizat reprezentanţii IPJ Alba. 

agresor alba iulia

Citiţi şi:

FOTO VIDEO Bărbatul care a atacat o femeie de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia a fost reţinut. Tânăra a ajuns la spital cu pierderi de memorie

 

VIDEO Imagini şocante! Tânără făcută knock-out şi jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Agresorul i-a luat telefonul şi a dispărut

 

VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recidivist eliberat recent în baza legii privind recursul compensatoriu

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite