VIDEO Arya, căţeluşa de lup cehoslovac pierdută în urmă cu două săptămâni, a fost găsită. Zeci de oameni au participat la căutarea câinelui

VIDEO Arya, căţeluşa de lup cehoslovac pierdută în urmă cu două săptămâni, a fost găsită. Zeci de oameni au participat la căutarea câinelui

Arya a fost găsită în Alba, la circa 20 de kilometri de zona unde a fost pierdută de stăpân

Arya, căţeluşa din rasa lup cehoslovac căutată de mai bine de două săptămâni, a fost prinsă duminică şi este alături de stăpânul ei, după o mobilizare uriaşă a iubitorilor de animale. Arya a fost găsită în zona municipiului Aiud din Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

După zile întregi de căutări şi o mobilizare impresionantă din partea mai multor iubitori de animale din Alba şi din alte judeţe, aventura căţeluşei Arya, o femelă de lup cehoslovac, a ajuns la final. Duminică după-amiază, aceasta a fost găsită şi prinsă de o familie într-o pădure din apropierea Aiudului.
 
Arya s-a pierdut în timp ce tranzita oraşul Teiuş, iar la o oprire pe traseu, câinele a sărit din cuşca amenajată în remorca ataşată automobilului cu intenţia de a urca în faţă, lângă stăpân. Tânărul nu şi-a dat seama de ceea ce s-a întâmplat decât după mulţi kilometri, neştiind clar nici în care punct al traseului a dispărut câinele.
 
”Dragii noştri! Dragi oameni frumoşi care au participat la căutări şi care au fost cu gândul alaturi de Arya! Este confirmat cipul, Arya este găsita şi în siguranţă. Nu ar fi fost posibil fără implicarea acestor aproape 40 de oameni care au venit din Aiud şi te miri de pe unde pentru a da o mana de ajutor. Mulţumim Gabriel A. Groza pentru stăpânirea de sine!”, se precizează în mesajul postat pe pagina ”Pentru Arya”, de pe Facebook, unde au fost transmise în ultimele zile informaţii cu privire la soarta câinelui.
 
 
În urmă cu aproximativ o săptămână, voluntarii care s-au implicat în căutarea Aryei au prins un alt exemplar de lup cehoslovac, la Piteşti, despre care s-a crezut că este căţeluşa căutată. Stăpânul şi-a dat seama că nu este Arya abia când a ajuns acasă la Oradea, în condiţiile în care cipul nu a putut fi verificat, fiind vorba de o femelă ce aparţinea unei familii din Argeş. 
 
Arya, fotografiată pe câmp în urmă cu câteva zile
 
Căutările au fost reluate, iar la puţin scurt oamenii au transmis că au văzut un câine care semăna cu Arya în apropierea Aiudului. Zeci de persoane din zonă s-au implicat în operaţiunea impresionantă de căutare, fiind transmise regulat informaţii şi fotografii cu privire la câine.

Vă mai recomandăm:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările