VIDEO Armonie între vicepremierul Paul Stănescu şi lideri PNL la o întâlnire cu primarii din Alba

VIDEO Armonie între vicepremierul Paul Stănescu şi lideri PNL la o întâlnire cu primarii din Alba

Vicepremierul Paul Stănescu a disuctat cu primarii din Alba

Armonie aproape perfectă între vicepremierul Paul Stănescu şi reprezentanţii ai PNL Alba la o întâlnire cu primarii din judeţ. Ambele ”tabere” politice s-au lăudat una pe alta în ceea ce priveşte colaborarea pentru proiectele judeţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vicepremierul Paul Stănescu a avut vineri, 5 octombrie o întâlnire de lucru cu primarii din judeţul Alba pe tema activităţilor derulate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP). S-a discutat despre programele PNDL 1, PNDL 2 şi lucrările derulate de Compania naţională de Investiţii, respectiv Agenţia Naţională pentru Locuinţe.
 
La întâlnire au participat, pe lângă primari din judeţ, prefectul Dănuţ Hălălai, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel (PNL), deputaţii Florin Roman (PNL) şi Ioan Dîrzu (PSD), precum şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale şi centrale. Aceştia i-au mulţumit la unison lui Paul Stănescu pentru colaborarea onestă cu judeţul Alba, iar ministrul Dezvoltării a replicat că ”administraţia nu are culoare politică”.
 
”Am avut o întâlnire de lucru cu toţi colegii primari, împreună cu colegii parlamentari, cu domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, cu domnul prefect pe marginea activităţilor care sunt derulate în cadrul ministerului pe care eu îl coordonez, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Am discutat de PNDL 1, PNDL 2, lucrările pe CNI, pe ANL, aproape punctual am discutat cu fiecare primar în parte ce probleme are şi bineînţeles vom găsi şi coluţii pentru problemele pe care le au dumnealor. A fost o întâlnire de lucru reuşită, zic eu, şi cred că aşa zicem toţi, şi în continuare spre că ce nu putem rezolva aici să putem rezolva cu domnii parlamentari, cu domnii deputaţi, cu domnul preşedinte cu domnul prefect”, a spus vicepremierul Paul Stănescu.
 
     
Deputatul PNL, Florin Roman, preşedintele Comisiei de Administraţie Publică Locală, a ţinut să îi mulţumească ministrului Stănescu pentru colaborarea onestă între Guvern şi comisie. „Deşi suntem de culori politice diferite, pot să vă spun că în ceea ce priveşte relaţia noastră a fost una corectă, pe o «limbă administrativă». Cred că trebuie să îi mulţumesc domnului ministru şi pentru modul corect în care a tratat judeţul Alba, fără culoare politică”, a afirmat Florin Roman.
 
”Astăzi s-au întâlnit cei care au dezvoltat România, administraţia locală şi reprezentantul cel mai important al nostru, şeful ministerului care ne gestionează problemele. S-au ridicat probleme punctuale şi generale cu care administraţia locală din România se confruntă. Sunt convins că temele, proiectele la care ne-am gândit în timp o să-şi găsească aplicare. Într-adevăr mă bucur să văd, la nivel de Parlament şi de Guvern că există o colaborare foarte bună între comisia de administraţie şi Ministerul Dezvoltării. Ştiam lucrul acesta mai de mult. Oamenii care lucrează în administraţie ştiu că politica uneori, prea multă, dăunează în administraţie”, a precizat, la rândul său, Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean.
 
”Mă bucur că am văzut un număr aşa de mare de primari la întâlnirea cu domnul vicepremier, s-a discutat doar administraţie, o chestiune bună pentru oameni”, a precizat prefectul Dănuţ Hălălai. ”Am constatat astăzi că domnul Stănescu are foarte mulţi prieteni în judeţul Alba ţi toţi primarii au găsit o uşă deschisă la Ministerul Dezvoltării în rezolvarea problemelor pe care le au ei în comunităţile locale. Domnul Stănescu este un prieten al judeţului Alba şi nu putem fi decât deschişi şi oprimişti în ceea ce priveşte dezvoltarea judeţului nostru”, a adăugat şi deputatul Ioan Dîrzu. În urma alegerilor din 2016, PNL are 58 d epriamri în Alba, PSD are 12 (primarul comunei Ciugud a fost exclus din partid), iar ALDE are 2 primari.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: