VIDEO Cum a căzut o angajată SRI din maşina Brigăzii antiteroriste. Incidentul s-a petrecut în timpul paradei militare de la Alba Iulia

VIDEO Cum a căzut o angajată SRI din maşina Brigăzii antiteroriste. Incidentul s-a petrecut în timpul paradei militare de la Alba Iulia

Un incident în care a fost implicat un angajat al SRI a avut loc sâmbătă, 1 decembrie, la Alba Iulia, în timpul paradei militare dedicată Zilei Naţionale a României.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un reprezentant al SRI, aflat într-o autospecială a instituţiei, a alunecat şi a căzut pe şosea chiar în faţa tribunei oficiale în care se afla preşedintele Klaus Iohannis.

Autospeciala Brigăzii Anti-Teroriste a încetinit, astfel încât reprezentantul SRI s-a ridicat rapid şi a urcat din nou în maşină. 
 
Persoanele care asistau lângă tribuna oficială la paradă au avut un reflex de a încerca să îl ajute, însă nu a fost nevoie de acest lucru.
 
Pentru că existau două autospeciale care mergeau în tandem, a fost nevoie ca şi cea de-a doua maşină să încetinească ritmul.


Autovehiculele se deplasau cu uşile din spate deschise, iar la fiecare dintre acestea se afla câte o persoană cu echipament şi armamentul corespunzător. La trecerea prin faţa tribunei oficiale, persoana respectivă, care pare a fi femeie, a alunecat şi a căzut din maşină.

Peste 1.600 de militari şi 150 de mijloace tehnice, între care transportoare amfibii blindate, sisteme de rachete, autospeciale de geniu, tunuri şi aruncătoare, au defilat, de 1 Decembrie, la Alba Iulia, iar peste 20 de aeronave au survolat municipiul. Au defilat cadre ale MApN şi MAI, între care pompieri, poliţişti şi jandarmi.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: