VIDEO Şofer surprins pe contrasens, pe autostrada Deva - Sibiu. Circula cu viteză mare, noaptea, pe timp de ceaţă

VIDEO Şofer surprins pe contrasens, pe autostrada Deva - Sibiu. Circula cu viteză mare, noaptea, pe timp de ceaţă

Şoferul circul cu viteza mare pe banda 1, dar pe contrasens

Un şofer a fost surprins în noaptea de sâmbătă spre duminică, 18/19 decembrie 2019, circulând cu viteză mare pe autostrada Deva - Sibiu, pe contrasens.

Şoferul conducea un autoturism şi mergea cu viteză foarte mare după cum se poate observa dintr-un video realizat de un alt participant la trafic care mergea pe sensul corect.

Conducătorul auto mergea cu viteză foarte mare, chiar pe banda 1, pe contrasens, iar din sens opus circulau mai multe autovehicule, care erau nevoită să meargă fie pe banda 1, fie pe banda de urgenţă. 

 
Şoferul care a realizat filmul susţine că era în zona comunei Şibot din judeţul Alba. În ultima vreme tot mai mulţi şoferi sunt surprinşi circulând pe contrasens, pe autostradă. 
 
Unii o fac pentru că nu cunosc reguli elementare de circulaţie rutieră, alţii ratează intrarea corectă pe autostradă şi decid să îşi continue drumul pe contrasens.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: