VIDEO Întrebare pentru ministrul Petre Daea în piaţa din Sebeş: „Motorina la 6 lei şi zece bani credeţi că este ok, domnu' ministru?“

VIDEO Întrebare pentru ministrul Petre Daea în piaţa din Sebeş: „Motorina la 6 lei şi zece bani credeţi că este ok, domnu' ministru?“

Ministrul a cumpărat produse din piaţa agroalimentară

Ministrul Agriculturii şi Devoltării Rurale, Petre Daea, se află joi, 23 mai, în municipiul Sebeş din Alba. Aici a făcut o vizită în piaţa agroalimentară şi participă la o întâlnire cu fermierii din zonă.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Piaţa Agroalimentară din Sebeş, Petre Daea a făcut spctacol, ca de obicei în astfel de situaţii. S-a întâlnit cu comercianţii de legume, fructe şi alte produse locale. A participat la o ”baie de mulţime” veritabilă.
 
A făcut o trecere în revistă a tarabelor, a gustat, a cumpărat şi s-a pupat cu oamenii. A făcut selfiuri cu producători şi vânzători şi a ascultat ce au avut de zis oamenii. Daea a cumpărat miere, ceapă verde şi brânză, vin şi ridichi
   
”Motorina la 6 lei şi zece bani credeţi că este ok, domnu ministru? Sunteţi un om calculat, este normal ce se întâmplă?”, i-a spus una dintre femeile aflate la cumpărături în piaţă.eplica ministrului a fost: „Vin imediat la dumneavoastră”, însă şi-a continuat vizita în hala de produse lactate, fără să mai răspundă.

Pe parcursul vizitei, în piaţă au fost şi alte persoane care au încercat să-l abordeze cu diferite probleme. „Eu nu vă judec... fiecare face ce poate”, i-a spus o femeie, în piaţa de zarzavaturi, iar un producător a refuzat să fie fotografiat atunci când ministrul a ajuns la standul său. ”Să ne măriţi pensiile şi să deschideţi târgurile de animale!”, i-a strigat o altă persoană din mulţime. 
 
 
Ministrul Daea a ales să viziteze piaţa la o oră aglomerată. Joia este ziua tradiţională pentru piaţă la Sebeş. În programul ministrului agriculturii se mai regăseşte o întâlnire cu crescătorii de animale, care, va avea loc, de asemenea, la Sebeş.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: