VIDEO Întrebare pentru ministrul Petre Daea în piaţa din Sebeş: „Motorina la 6 lei şi zece bani credeţi că este ok, domnu' ministru?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul a cumpărat produse din piaţa agroalimentară
Ministrul a cumpărat produse din piaţa agroalimentară

Ministrul Agriculturii şi Devoltării Rurale, Petre Daea, se află joi, 23 mai, în municipiul Sebeş din Alba. Aici a făcut o vizită în piaţa agroalimentară şi participă la o întâlnire cu fermierii din zonă.

În Piaţa Agroalimentară din Sebeş, Petre Daea a făcut spctacol, ca de obicei în astfel de situaţii. S-a întâlnit cu comercianţii de legume, fructe şi alte produse locale. A participat la o ”baie de mulţime” veritabilă.

A făcut o trecere în revistă a tarabelor, a gustat, a cumpărat şi s-a pupat cu oamenii. A făcut selfiuri cu producători şi vânzători şi a ascultat ce au avut de zis oamenii. Daea a cumpărat miere, ceapă verde şi brânză, vin şi ridichi

   

”Motorina la 6 lei şi zece bani credeţi că este ok, domnu ministru? Sunteţi un om calculat, este normal ce se întâmplă?”, i-a spus una dintre femeile aflate la cumpărături în piaţă.eplica ministrului a fost: „Vin imediat la dumneavoastră”, însă şi-a continuat vizita în hala de produse lactate, fără să mai răspundă.

Pe parcursul vizitei, în piaţă au fost şi alte persoane care au încercat să-l abordeze cu diferite probleme. „Eu nu vă judec... fiecare face ce poate”, i-a spus o femeie, în piaţa de zarzavaturi, iar un producător a refuzat să fie fotografiat atunci când ministrul a ajuns la standul său. ”Să ne măriţi pensiile şi să deschideţi târgurile de animale!”, i-a strigat o altă persoană din mulţime. 

daea sebes alba

Ministrul Daea a ales să viziteze piaţa la o oră aglomerată. Joia este ziua tradiţională pentru piaţă la Sebeş. În programul ministrului agriculturii se mai regăseşte o întâlnire cu crescătorii de animale, care, va avea loc, de asemenea, la Sebeş.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite