„Vând grenadă foarte veche. Doar am lustruit-o puţin de rugină”. Ce a păţit bărbatul din Alba care a postat acest anunţ pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grenada oferită la vânzare pe internet cu 100 de euro. Foto: alba24.ro
Grenada oferită la vânzare pe internet cu 100 de euro. Foto: alba24.ro

Un bărbat din Alba Iulia a oferit spre vânzare, în urmă cu câteva zile, pe un site de anunţuri, o grenadă de război la preţul de 100 de euro.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozibili şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Alba au organizat un flagrant şi l-au depistat pe individul care oferise spre vânzare, pe un site de anunţuri, o grenadă la preţul de 100 de euro.

Obiectul a fost confiscat şi este în curs de expertizare. ”A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului materialelor explozive. Cercetările continuă”, a precizat pentru Alba24, biroul de presă al IPJ Alba.

Anunţul a fost postat pe internet sub următoarea formă: ”Vând grenadă foarte veche. Poate şi de câteva sute de ani. Doar am lustruit-o puţin de rugină. Găsită la o casă foarte veche”. Autorul a scris că locuieşte în cartierul Bărăbanţ din Alba Iulia. 

Acesta mai are de vânzare o geacă Gucci veche, un telefon spart, un laptop defect şi un set de roţi. Preţul solicitat pentru grenadă era de 100 de euro. ”Oferta” a fost postată în data de 5 martie, dar a fost retrasăm ulterior, de iniţiator, care, probabil, şi-a dat seama de greşeala făcută. Dosarul penal deschis de poliţişti are ca obiect comiterea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

grenada internet
grenada internet
Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite