Urmărit internaţional pentru trafic de droguri, prins la Haţeg. Era căutat de autorităţile din Germania

Urmărit internaţional pentru trafic de droguri, prins la Haţeg. Era căutat de autorităţile din Germania

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 30 de ani, din Cugir, căutat de autorităţile din Germania, a fost reţinut de poliţişti, la Haţeg. Acesta era urmărit, la nivel internaţional şi este posesor al unui mandat european de arestare, pentru trafic de droguri, transmite IPJ Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, poliţiştii de investigaţii criminale din Cugir, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Oraşului Haţeg, judeţul Hunedoara, l-au identificat, pe raza oraşului Haţeg, pe un bărbat de 30 de ani, din Cugir, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Germania, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, potrivit sursei citate.
 
Bărbatul a fost prezentat autorităţii competente, respectiv Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi ulterior Curţii de Apel Alba Iuia pentru dispunerea măsurilor legale.
 
Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările