Un ţepar judecat la Alba Iulia pentru înşelăciune cu maşini de lux, condamnat definitiv la 4 ani şi 11 luni de închisoare

Un ţepar judecat la Alba Iulia pentru înşelăciune cu maşini de lux, condamnat definitiv la 4 ani şi 11 luni de închisoare

Bărbatul a cumpărat maşini în leasing şi nu a mai plătit ratele

Un inculpat judecat pentru înşelăciune după ce a cumpărat maşini de lux şi nu a mai plătit ratele, a fost condamnat, definitiv, la Curtea de Apel Alba Iulia, la 4 ani şi 11 luni de închisoare cu executare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia a fost pronunţată în 7 martie 2018. Sturz Ovidiu Aurel a fost acuzat de faptul că a achiziţionat în sistem leasing, în calitate de împuternicit al unei firme din Alba Iulia, patru autovehicule de lux Mercedes prin folosirea de mijloace frauduloase, respectiv a unor înscrisuri falsificate, înscrisuri conţinând date nereale şi prin depunerea ca garanţie a mai multor bilete la ordin fără acoperire financiară.
 
Astfel, inculpatul a intrat în posesia a aptru autovehicule de lux marca Mercedes. Faptele datează din anul 2009, dar dosarul a fost trimis în judecată în 2015 la Judecătoria Alba Iulia. Pe lângă condamnarea la închisoare, bărbatul a mai fost obligat la plata către două societăţi înşelate a sumelor de circa 210.000 de lei şi aproximativ 38.000 de euro. Sturz Ovidiu Aurel mai are la activ trei condamnări la închisoare cu suspendare, pronunţate de instanţe din Timiş şi Bihor, care au fost contopite cu pedeapsa din acest dosar, rezultând, în final, condamnarea menţionată.
 
”Sturz Ovidiu Aurel a indus în eroare reprezentanţii societăţii cu prilejul încheierii şi executării contractelor de leasing prin care susnumitul a intrat în posesia autovehiculului, deşi societatea pe care a reprezentat-o nu avea angajaţi, nu avea disponibil în cont, nu desfăşura activitate producătoare de venituri, nu existau resurse necesare alimentării conturilor bancare şi respectiv achitării ratelor aferente contractelor de leasing”, se afirmă în motivarea deciziei de la Judecătorie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: