Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia s-a spânzurat după o decepţie în dragoste

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia s-a spânzurat după o decepţie în dragoste

Mihai Stoia a luat decizia să îşi pună capăt zilelor. Foto Facebook

Un tânăr de 26 de ani din Alba Iulia şi-a pus capăt zilelor luni dimineaţă. Bărbatul s-a spânzurat într-o locuinţă din oraş, unde a fost găsit decedat chiar de către mama sa. Motivul deciziei ar fi o decepţie în dragoste.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mihai Stoia locuia cu chirie într-un bloc de pe strada Gladiolelor din Alba Iulia. Se pare că motivul care l-a împins spre acest gest disperat ar fi fost despărţirea de iubita sa. 
 
Băiatul a lăsat un bilet de adio în care îşi cere iertare şi explică de ce nu a mai dorit să trăiască. „Aş vrea să-mi fie cald. Aş iubi, dar nu mai am pe cine. Relaţia cu … m-a distrus, am făcut totul să fie bine, dar nu a mers. Ne-am despărţit. Ea a ales. Am iubit-o. Vă rog să mă iertaţi, nu mai pot”, a scris tânărul în bilet.

Duminică noaptea, înainte să îşi pună capăt zilelor, acesta a postat pe pagina sa de facebook un mesaj care parcă prevestea ce se va întâmpla: „Preţuieşte ce ai înainte ca timpul să te înveţe să preţuieşti ce ai avut”. În aceeaşi noapte, acesta a mai postat un mesaj al cărui titlu era „Te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi pe veci”, dar şi un video dedicat mamei sale:„Scrisoare pentru mama (încearcă să nu plângi).
 
Tânărul a fost găsit mort chiar de către mama lui. Poliţia a deschis un dosar şi efectuează cercetări specifice în astfel de situaţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: