Un român „colindă“ parcările din Germania şi duce şoferii de TIR la vot cu maşina personală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un român stabilit în Germania ”colindă” parcările cu maşina personală pentru a duce şoferii de TIR la vot, la turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Povestea a fost făcută cunoscută de un alt român, care a fost impresionat de gestul lui Constantin.

"El este Troncotă Constantin! ...Un Super Român care merge din parcare în parcare şi bate în uşile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru ai duce pe Români să voteze, cu maşina personală. Gestul lui m-a emoţionat maxim şi mi-a dat speranţa ca Romania este pe cale de vindecare. FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!!

#Romaniasevindeca!!!", a scris Ionuţ Florinel Moldoveanu pe Facebook.

Constantin Troncotă a postat şi el pe pagina sa de Facebook fotografii cu şoferii de TIR pe care i-a ajutat să ajungă la vot, îndemnându-i şi pe românii din ţară să meargă la vot. "Astăzi în planul meu nu este altceva decât să ajut şoferii de tir să ajungă #şîei la vot. Du-te la vot, nu lăsa pe alţii să aleagă pentru tine!", a scris acesta, pe Facebook.

Imagine indisponibilă

"Este timpul dumneavoastră. Dacă eu am făcut sute de kilometri, dacă eu am pierdut 4 zile din viaţa mea să ajut compatrioţii sa ajute la vot, voi cei din România de ce nu v-aţi duce 10 minute să puneţi ştampila?", a continuat bărbatul, îmbrăcat cu un hanorac pe care este inscripţionat mesajul #şîeu.

Românii din Diaspora se mobilizează exemplar pentru a vota la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Imagini impresionante vin din toată Europa. Dacă în Londra, românii au încins o horă într-o secţie de votare, cei prezenţi într-o secţie din Spania au fost impresionaţi de cântecul unei românce. Până duminică la ora 08.45 au votat în Diaspora un număr de 386.000 de cetăţeni români.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite