Un primar PNL din Vaslui s-a spânzurat într-o clinică privată din Alba, unde se trata pentru depresie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Cristian Spridon s-a spânzurat într-o clinică privată din Alba
Primarul Cristian Spridon s-a spânzurat într-o clinică privată din Alba

Primarul unei comune din judeţul Vaslui s-a sinucis într-un spital privat din judeţul Alba unde s-a internat pentru a se trata de depresie.

Primarul comunei Pogoana, din Vaslui, Cristian Spridon, s-a spânzurat cu un cablu, vineri, 17 septembrie, undeva în jurul orei 18.00.

Bărbatul în vârstă de 53 de ani era primar al comunei din partea PNL Vaslui, ales la primul mandat în septembrie 2020. Bărbatul era şi un cunoscut om de afaceri în judeţul Vaslui. Acesta avea mai multe ferme de pui.

Bărbatul ar fi suferit de o depresie şi a venit în Alba pentru a se trata. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.

„În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi se fac cercetări pentru a se stabili condiţiile exacte în care s-a produs decesul. Din primele verificări, nu sunt supiciuni, fiind vorba de un suicid”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.

Vestea a fost comentată pe reţelele sociale de apropiaţii primarului. „O zi cumplită. Nu credeam sa ajung sa trăiesc o zi ca aceasta. Bunul nostru prieten şi coleg, Cristi Spiridon, ne-a părăsit. Printr-un gest greu de înţeles dar care sper sa nu fie judecat de nimeni.

Am fost colegi de facultate. Apoi am fost parteneri şi prieteni. Cu greu îmi pot imagina un om mai echilibrat, mai puternic şi mai devotat principiilor lui, afacerii lui si, înainte de orice, familiei lui. Însă iată ca si cele mai tari caractere pot fi înfrânte de lumea asta josnica si mizerabila in care oameni ca el au încercat sa facă lucrurile drepte si corecte.

Sa fii liniştit acolo unde ai ajuns, dragul meu “Shogun”! Sa le dea Dumnezeu tărie familiei si prietenilor sa treacă peste acest moment. Şi sa avem cu toţii tăria de a nu te uita niciodată”, a transmis Silviu Man.

Vă mai recomandăm:

 

Coşmarul trăit de o familie cu locuinţa la câţiva metri de şantierul autostrăzii A10. Cere daune de 120.000 de euro VIDEO

 

Cum şi-a ucis o femeie iubitul cu 9 ani mai tânăr în bătaie. Doi gemeni vor creşte fără ambii părinţi

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite