Un piroman care incendia pubele de gunoi prin Cetatea Alba Iulia, reţinut de poliţie şi acuzat de distrugere

Un piroman care incendia pubele de gunoi prin Cetatea Alba Iulia, reţinut de poliţie şi acuzat de distrugere

Bărbatul a fost reţinut de poliţie

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat de poliţie după ce a fost prins că a incendiat pubelele de gunoi din Cetatea Alba Carolina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Politiştii locali, din cadrul Biroului de Ordine Publică, au folosit imaginile surprinse de camerele de la sistemul de supraveghere al unui restaurant din Şanţurile de Sud ale Cetăţii pentru a identifica persoana care a incendiat mai multe containere de gunoi.
 
Suspectul a fost reţinut şi identificat în proximitatea Arhivelor Naţionale. Popa Alexandru şi-a recunoscut fapta, fiind sancţionat contravenţional şi predat pentru cercetari suplimentare către IPJ Alba. În privinţa acestuia există suspiciunea ca ar mai fi comis alte asemnea fapte, incidente similare fiind semnalate, din zona respectivă, de către proprietari de localuri.
 
Orice locuitor care doreste să sesizeze fapte antisociale, o poate face la dispeceratul Politiei Locale, telefon 0258/989.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările