Un medic din Mauritius care a profesat şi în Irlanda, angajat la Spitalul Orăşenesc Cugir

Un medic din Mauritius care a profesat şi în Irlanda, angajat la Spitalul Orăşenesc Cugir

Medicul din Mauritius este specializat în ortopedie

La spitalul orăşenesc din Cugir şi-a început activitatea un medic originar din Mauritius. Acesta a fost încadrat la Cabinetul de ortopedie-traumatologie din ambulatoriu

Ştiri pe aceeaşi temă

Dr. Sumant Ramchurn, originar din Mauritius a fost încadrat la Cabinetul de ortopedie-traumatologie din cadrul Ambulatoriului de specialitate al spitalului.
 
Absolvent al facultăţii de medicină şi farmacie Oradea, medicul ortoped Sumant Ramchurn are o experienţă acumulată în chirurgie intervenţională de peste 5 ani în Irlanda.
 
Reprezentanţii spitalului susţin că acesta a lucrat în colaborare cu medici de renume în domeniu, dintre care prof. dr. Flavin Robert, Academician Curtin Paul şi Oshea Kieran. Medicul îşi propune dezvoltarea serviciilor medicale în ceea ce priveşte chirurgia ortopedică în Spitalul Orăşenesc Cugir, anunţă reprezentanţii primăriei.
 
La Cabinetul ORL din cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Oraşenesc Cugir a fost încadrată dr. Ioana Teodora Brînduşe. Consultaţiile în ambulatoriu se fac în baza unor programări prealabile la numărul de telefon de la fişierul spitalului 0258.751.621, între orele 7.00-15.00, iar consultaţiile se efectuează de luni până vineri între orele 8.00-15.00.
 
Pacientul trebuie să aibă asupra sa cardul de sănătate şi biletul de trimitere de la medicul de familie sau chitanţa de plată a taxei de consultaţie, de la fişier.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările