Un bărbat din Ocna Mureş a ars de viu într-un incendiu ce i-a distrus casa

Un bărbat din Ocna Mureş a ars de viu într-un incendiu ce i-a distrus casa

Flăcările au distrus casa în care locuia bătrânul. Foto: ocnamuresonline.ro

Un bărbat de 60 de ani a murit ars de viu miercuri dimineaţă într-un incendiu care a distrus casa în care locuia în oraşul Ocna Mureş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu a izbucnit miercuri dimineaţă, în jurul orei 7.00, la o casă situată pe strada Nicolae Iorga, din Ocna Mureş. 
 
Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină la faţa locului pentru stingerea flăcărilor.
 
Potrivit ISU Alba, în incendiu,  proprietarul locuinţei, un bărbat de aproximativ 60 de ani, a fost găsit carbonizat. Pompierii militari şi S.V.S.U. Ocna Mureş au intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă. În incendiu au ars: şarpanta din lemn acoperită cu ţiglă în proporţie de 80 % (suprafaţă de aproximativ 150 mp), uşile şi geamurile locuinţei, elemente de mobilier şi alte bunuri aparţinătoare. 

Au fost salvate: mansarda locuinţei, anexa gospodărească şi 2 imobile învecinate. Pagubele produse se ridică la aproximativ 75.000 lei, iar bunurile salvate la circa 180.000 lei. În urma incendiului, proprietarul, o persoană de aproximativ 60 de ani, a decedat. Cauza probabilă a incendiului a constituit-o focul deschis, respectiv o lumânare neprotejată corespunzător faţă de materialele combustibile.
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: