FOTO Un bărbat în cârje cerşea în Alba Iulia. Ce au descoperit poliţiştii când l-au pus să îşi dea jos ghipsul de la picior

FOTO Un bărbat în cârje cerşea în Alba Iulia. Ce au descoperit poliţiştii când l-au pus să îşi dea jos ghipsul de la picior

Bărbatul şi-a pus un picior în ghips pentru a impresiona trecătorii

Un cerşetor care cerşea cu un picior în ghips a fost amendat de Poliţia Locală din Alba Iulia. Acesta se deplasa cu ajutorul unor cârje pentru a provoca mila trecătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în data de 05.09.2017 în jurul orei 16:00 o patrulă a Poliţiei Locale Alba Iulia l-a surprins pe numitul V.D. în vârstă de 24 de ani, domiciliat în municipiul Blaj, în timp ce apela în mod repetat la mila oamenilor pe B-dul Transilvaniei. Menţionăm faptul că acesta avea piciorul drept în ghips şi se deplasa cu ajutorul unor cârje, stârnid astfel mila cetăţenilor.
 
Poliţiştii locali nu s-au lăsat păcăliţi de ”handicapul’’ tânărului şi l-au condus la sediul poliţiei locale, unde după desfacerea bandajului de pe glezna piciorului, bărbatul a recunocut faptul că nu suferise nicio luxaţie sau fractură şi că se deghizase pentru a cerşi.
 
Acesta a fost sancţionat contravenţional conform art.2, pct.3 din Legea 61/1991 republicată cu amendă în valoare de 100 lei.

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările