Un bărbat din Aiud şi-a bătut soţia pentru că nu voia să îi dea banii câştigaţi în străinătate

Un bărbat din Aiud şi-a bătut soţia pentru că nu voia să îi dea banii câştigaţi în străinătate

Soţia l-a dat pe bărbat pe mâna jandarmilor

Un tânăr din Aiud şi-a bătut soţia pentru că aceasta nu a vrut să îi dea bani din suma câştigată în perioada cât a muncit în străinătate. Incidentul a fost semnalat la 112, după care au intervenit jandarmii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr din Aiud riscă să fie cercetat penal după ce soţia acestuia a chemat jandarmii şi le-a spus că ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Motivul? Nu ar fi vrut să-i dea acestuia o parte din banii câştigaţi în străinătate.
 
Incidentul s-a petrecut joi, 2 iunie, în intervalul 00.30 – 1.30, într-un imobil situat pe strada Ecaterina Varga din municipiul Aiud şi a fost semnalat la 112. Sosită recent din străinătate, o tânără în vârstă de 23 de ani din comuna Hopârta se afla în compania unei prietene, la domiciliul acesteia. Soţul său, de care este despărţită în fapt, urmare se pare a certurilor frecvente şi a abuzului de alcool al bărbatului, a aflat unde este soţia sa şi în jurul orei 00.30 a pătruns cu forţa în locuinţă, transmit jandarmii.
 
I-a cerut femeii o parte din banii câştigaţi şi pentru că a fost refuzat a agresat-o, întâi verbal, apoi şi fizic. Totodată, i-ar fi reţinut două aparate telefonice, astfel încât să nu poată solicita ajutor. După ce a lovit-o de mai multe ori cu pumnii şi picioarele a plecat, nu înainte de a-i returna telefoanele şi a o ameninţa cu represalii dacă va relata cuiva despre incident.
 
Imediat după plecarea lui, femeia a apelat 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi l-a identificat pe presupusul agresor: Ion M. (33 de ani), domiciliat în Aiud, fără antecedente penale.
 
În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, respectiv violare de domiciliu, urmând ca Poliţia Municipiului Aiud să continue cercetările.
 

Citiţi şi:

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: