Un bărbat aflat în izolare la domiciliu, în Alba Iulia, a plecat la cumpărături. A fost prins de Poliţie şi are dosar penal

Un bărbat aflat în izolare la domiciliu, în Alba Iulia, a plecat la cumpărături. A fost prins de Poliţie şi are dosar penal

Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia instrumentează un nou dosar având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

”În data de 06.04.2020, în jurul orei 10:15, cu ocazia efectuării de verificări la locuinţele persoanelor faţă de care s-a dispus măsura izolării la domiciliu în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, agenţi din cadrul Poliţiei Locale Alba Iulia au constatat că o persoană de sex masculin a părăsit domiciliul de pe raza Mun. Alba Iulia pentru a efectua cumpărături, încălcându-şi astfel obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu”, se precizează într-un comunicat de presă al Parchetului.
 
Instituţia mai susţine că activităţile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului processual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor şi garanţiilor procesuale, iar aceste acte şi măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: