Trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce i-a rupt mâinile în bătaie unui consătean

Trimis în judecată pentru tentativă de omor după ce i-a rupt mâinile în bătaie unui consătean

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor. Varga Zachei este acuzat că a bătut un consătean, după un conflict mai vechi, căruia i-a provocat răni grave

Ştiri pe aceeaşi temă

Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 13 mai 2019, iar scandalul a avut loc în 22 martie. 

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pe fondul unui conflict mai vechi şi în prezenţa mai multor persoane, în timp ce se afla în faţa unui local din satul Meşcreac, comuna Rădeşti, judeţul Alba, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate, cu intensitate, cu pumnii, picioarele şi cu un obiect contondent, mai multe lovituri care i-au vizat zone anatomice vitale ale corpului (cap şi abdomen).
 
Loviturile i-au cauzat victimei leziuni traumatice (un politraumatism cu fracturi multiple ale membrelor şi leziuni la nivelul membrelor superioare cu caracteristice de apărare), care i-au pus în primejdie viaţa şi necesită pentru vindecare un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale.
 
Agresorul a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Tribunalul Alba a decis plasarea bărbatului în arest la domiciliu. Pentru fapta s-a, inculpatul Varga Zachei riscă până la 10 ani de închisoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: